ONA MU JE IGRAČKA, NIJE NJEN NIVO: Oglasili se Filipovi, za Dalilu NEĆE NI DA ČUJU, BLATI PORODICU!

Autor:

Zadruga

05.11.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se drug Filipa Cara koji je rekao da je Dalila samo njegova igračka, kao i da ona nije njegov nivo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dagojević

 

Kontroverzna ljubav Filipa Cara i udate Dalile Dragojević podelila je Balkan - i dok ih jedni podržavaju zbog njihove iskrenosti i smelosti, drugi ih stavljaju na stub srama, a za njihovu ljubav neće ni da čuju njihovi članovi porodice, ali ni brojni prijatelji. Sada se za medije oglasio Filipov drug, koji je insistirao da ostane anoniman, i rekao da prognozira brzi kraj ove romanse.

- Filip se neće dugo zadržati u vezi sa Dalilom. Ona se njemu dopada, ali vidi se da brzo u svemu tome dolazi do zasićenja. Dalila jeste odlepila za njim, ali ne i on za njom. Brzo će je ostaviti pred svima, ona je njemu samo igračka, nadamo se da je to samo avantura. Kada smo videli u šta se upleo samo smo se nadali da zna šta radi. Bili smo besni svi u ekipi jer to nije njegov nivo - priča Filipov drug za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dagojević

- Videćemo kako će se razvijati situacija dalje. Mislim da se Filip previše zaigrao. Ne želi da ga narod povezuje udatom ženom i da sebi stvara probleme. Kada bi Dalila zvanično raskinula brak sa Dejanom, e tada bi možda postojala šansa da između nje i Filipa bude nešto ozbiljnije. Ovako možemo samo da se nadamo da će Filip raskinuti s njom, jer ne želimo da blati svoju porodicu koja ovo ne podržava - ističe on i za kraj otkriva da Car ne sme sebi više dopustiti blamiranje pred kamerama.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Nažalost njegova porodica ne reaguje baš najbolje na sve ove stvari koje se dešavaju u rijalitiju. Problem je što su oboje tvrdoglavi i u odnosu žele da vode glavnu reč. Sa druge strane, Filip ne sme da žali Dejana, jer je za taj odnos isključivo kriva Dalila - zaključuje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drjana

05.11.2021 19:24

Huso, njen otac se po drugi put javno odrekao nje zbog Dekija. Ogorčen je Zaršio u bolnici na kadrioogiji.Čovek koji uživa ugled i poštovanje u Gornjem Šepku.Tuzli, Sarajevu...Rekao je da ne želi više da je vidi i da ona nema gde da se vrati.Dejana voli i poštuje,za njega su vrata uvek otvorena i da će kuću i plac prepisati na njega kada izadje.Smatran da je izvanredan momak dužan poštovananja.Za Dekijem plaču svi u Bosni i osudjuu nju.Ona je zlo, bez grama mozga u glavi.Prošlost katastrofa.INspektorka Lili je objavila u medijima da je bila MADAM i prostituisala se,Loznica ,Švedska,Švajcarska,Austrija....Užas.Deki iako mlad izvadio je iz blata.Ne plače on zbog nje sada i lom iruke, već ne može sebi da oprosti što je verovao, što je uvažavao,a ona to nije zaslužila.Huso se kune u Dekija govoreći da ga on kao otac nikada neće IZDATI. On je jedna čestit i pošten čovek koji dobro poznaje ljudske vrednosti,moral i dr.Da nam što pre ozdravite i vratite se kući.

Stijan

06.11.2021 20:12

Ova prostitutka je energetski vampir.Njena burna prošlost od 16 g. je konačno dokrajčila. Ona nema empatiju prema nikom. Ona je manipulatr,prevarant i kleptomanka. Krade Dekiju novac od nedejeog budžeta daje Filipu za kockanje i piju ko smukovi obadvoje na žurci.Familija Dragojević je bia protiv braka sa njom, jer je dosta starija od Dekija ni malo nije napravila grešku u proceni. jer je ona emotivna nakaza.