NETRPELJIVOST JE SAMO ZBOG MENE! Mina Vrbaški oštro o sukobu BIVŠIH MOMAKA, pa udarila i na Dalilu: NEKA SE GOSPOĐA POZABAVI SOBOM!

Autor:

Zadruga

05.11.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćne svađe Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara oglasila se i njihova zajednička bivša devojka Mina Vrbaški i dala svoj sud o celokupnoj situaciji.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Mina Vrbaški osula po Filipu Caru i Mensuru Ajdarpašiću

Sinoć je u Beloj kući nastao haos između rivala Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara koji su se čašćavali uvredama i psovkama, a povod je Mensurovo kritikovanje odnosa udate Dalile Dragojević i Filipa Cara koji je rasturio njen brak i sada nosi epitet dečka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Mensur Ajdarpašić u sukobu sinoć

Međutim, mnogi zadrugari su zaključili da netrpeljivost između ova dva zadrugara zapravo postoji zbog Mine Vrbaški koja je bivša devojka obojici, a da dodatne stvari idu samo uz to i stvaraju još veći razdor među njima.

Mina se sada oglasila i prokomentarisala celokupnu situaciju.

- Jedna stvar je među njima vrlo jasna, a to je da imaju netrpeljivost samo radi mene. Mića tu uopšte ne greši, jer svakodnevno pominjanje mene kao reper i za loše i za dobro, sve situacije u kojima se sada nađu, oni upoređuju sa odnosom koji su imali sa mnom. Zašto je to tako, ne znam. Možda je griža savesti, možda neraščišćene emocije. To ćemo ostaviti gledaocima da prosude sami! - rekla je Mina za Pink.rs, pa se osvrnula i na prozivke koje su joj upućene sinoć od strane Dalile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

- Ne znam kada će ovaj spoj Car/Mujić bar pokušati da me ne uvlači u svoj prljavi odnos! Neka se gospođa pozabavi malo šta je ona bila i još važnije šta je sada! Da li je ona Dalila Moreno samoproklamovana Paris Hilton ili je smerna gospođa Dragojević? Ipak, kada sumiramo, trenutno vidimo ženu koja je pored živog muža pored sebe našla i dečka!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
SvetlanaP

05.11.2021 13:25

Mina Vrbaski je andjeo u poredjenju sa Dudlom Muljic.

Kiki

05.11.2021 13:40

Mnogo dajete na značaju jednoj neobrazovanoj i nevaspitanoj uličarki.

Odgovori 13 2
Ada

05.11.2021 16:58

Mino kraljice glavu gore želim ti sreču ovog svijeta

Odgovori 2 11
Dera

06.11.2021 10:30

Vodaju luzerku Minu iz jedne u drugu TV emisiju kao da je Jovanka Broz.