OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO MENSURA I CARA! Ajdarpašić nije štedeo reči, pljuštale uvrede na sve strane, a onda je Filip spomenuo NJU, NASTAO OPŠTI HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je sinoć pušten zadrugarima video snimak ljubavi Dalile Dragojević i Filipa Cara, Mensur Ajdarpašić je izneo svoje mišljenje o onome što je video, a to se Caru nije svidelo, te je došlo do potpunog kolapsa.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Mensur Ajdarpašić svađa

Sinoć je emisija ''Gledanje snimaka'' prošla burno i puna svađa, a jedna od ozbiljnijih dogodila se između Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića.

Naime, nakon što je zadrugarima pušten snimak ljubavi između Dalile Dragojević i Filipa Cara, Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

- Vidim na klipu kako je perfidno odradio neke stvari, po meni je Dalila perfidno donela neku odluku. Jako je ružno. On je jedan od likova koji priča jedno, a radi drugo. Dalila je jako neodgovorno postupila. Neću da štitim nikoga. Na njoj je bilo ozbiljno delo, ali ja to ne osporavam. Meni su se oboje ogadili, pa ogadili. Neću da je vređam zbog Dejana, a imam svašta da kažem. Dalila je gadno uradila neke stvari, on se meni gadi, ogavan je. Podjednako su krivi, Dalili pripisujem veću krivicu - rekao je Mensur, a onda je Car skočio na njega:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car sluša Mensura Ajdarpašića

- Ti si go**ar težak, ja sam dete iz mešovitog braka, ja sam uvek bio neko ko nije prihvaćen. Imao sam po familiji dosta tih. Znaš kako ih namirišem, go**are.

- Ti si najveći cirkus koji je ikad ušao u rijaliti. bolje se smiri - odbrusio mu je Mensur.

- Od večeras ćeš da me sanjaš - besneo je Car, a onda je obezbeđenje uletelo kako bi razdvojilo dvojicu rivala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Obezbeđenje razdvajalo FIlipa Cara i Mensura Ajdarpašića

- Je*ao sam ti devojku pred tvoje oči. A ti možeš samo da je*eš maloletnicu i tri popodne. Pizd**ino moja - drao se Car.

- Ajde, jeste - govorio je Mensur

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading