DALILA I CAR ZATRESLI SPAVAĆU SOBU! Ljubavnici završili u DEJANOVOM krevetu pa ga ISPROBALI, zadrugari u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i njen dečko Filip Car sinoć su nakon emisije ''Gledanje snimaka'' završili u krevetu i to njenom i Davidovom krevetu, a zadrugari su bili šokirani prizorom i situacijom koja se razvija pred njihovim očima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević pred svima u krevetu

Tokom sinoćne emisije ''Gledanje snimaka'' koja je prošla i više nego burno, Filip Car je rekao svojoj devojci, još uvek udatoj Dalili Dragojević da će posle emisije odmah otići da spavaju, jer ne želi da gube vreme na poljupce i razmenjivanje nežnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević u krevetu

Kako je rekao, tako je uradio, te je odmah nakon emisije legao pored svoje nove partnerke i to ni manje ni više nego u krevet njenog još uvek zakonitog supruga, Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević pod jorgan planinom

Njih dvoje nisu marili za ostale ukućane, već su odmah prešli na akciju i prepustili se strastima. Od poljubaca i razmenjivanja nežnosti je sve pucalo, a kako je u jednom trenutku Filip prebacio jorgan preko njih, svi su mislili da će se dogoditi nešto više, ipak Car je ovog puta uspeo da se iskontroliše, te se zaustavio na poljupcima, dok su ostali zadrugari pratili odvijanje situacije u neverici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

05.11.2021 13:29

Muči ga Dudlila i ne da mu. Bolje da je otkači od sebe.

Odgovori 10 3