DALILINA MAJKA POBEGLA IZ TUZLE! Ćerka je OBRUKALA, ona spakovala stvari i otišla: OD MUKE SE KOCKA!

Autor:

Zadruga

04.11.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peta sezona rijalitija ''Zadruga'' i ljubavni trougao Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car podigli su u javnosti prašinu, a nemi i imuni na ovu situaciju nisu ostali ni Dalilini roditelji, Huso i Emina Mujić, koja je odlučila da od sramote ode iz Tuzle.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Emina Mujić otišla iz Tuzle

Majka zadrugarke Dalile Dragojević, Emina Mujić teško podnosi što je njena naslednica prevarila supruga Dejana Dragojevića s Filipom Carem, a na svakom koraku čuje komšije da osuđuju njenu ćerku, pa je rešila da pobegne iz Tuzle. Ekipa Srpskog telegrafa otišla je u BiH da bismo lično od Emine saznali šta misli o ćerkinim postupcima, a prvi komšija nam je otkrio da je pobegla od bruke i sramote. Emina je novac svakodnevno trošila na kocku, a posle razgovora s komšijama pronašli smo Mensura I., koji nije hteo pred kamere, ali nam je otkrio da će Dalilina majka uskoro da napusti Bosnu.

- Eminu smo svakodnevno viđali tu u prolazu zgrade, ali je u poslednje vreme baš utučena. Viđamo je da ide u dva kazina ovde preko reke u centru. Tamo igra voćkice ili rulet, znamo da to ima. Ona uvek izgleda snuždeno, kao da je nešto muči. Kako i ne bi kad zna šta joj sve radi ćerka. Znaju svi ko je Dalila, a u Srbiji se predstavlja skroz drugačije. Ovde je svašta radila po gradu, jurila kriminalce, pravila probleme, a tamo se forsira neka druga priča. S Dejanom je iz čistog hira i verovatno joj je dosadio. Mislim da ona njega ne voli. Nije on tip muškarca za nju, ona voli ove što prave probleme - priča nam Mujićkin prvi komšija i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Otac Huso se odrekao Dalile

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, dao je nedavno intervju za domaće medije u kom je rekao da se odriče ćerke i da ovoliku bruku nije u životu doživeo.

- Nisam dobro zbog svih dešavanja. Ne pratim više rijaliti, ali nekad vidim šta Dalila radi i odmah pobesnim. Kad gledam, teško mi pada. Najteže mi pada Dejanovo ponašanje, najžalije mi je što se on tako muči. Ne može da izađe, da ode doktoru. Ovako se samo povređuje i trpi sve što mu Dalila radi. Odričem se ćerke, ovo je sramota. Celo selo plače zbog Dekija, on ovo nije zaslužio - rekao je Huso.

- Ko zna šta je s Eminom, žena puca od sramote, pa je možda zato pobegla. Mi smo čuli da živi kao podstanar, da nema svoj stan, nego plaća nekom čoveku kiriju. Ženi je preko glave svega, skoro su dolazili isto neki lokalni novinari, ona se krila. Uvek se uredno javi, ali se vidi da je nešto muči. Glupo nam je da je pitamo za ćerku, a sve znamo. Emina je normalna žena, vidi se da je ovo velika bruka, pa se žena kocka da skrene misli s problema.

Dalilina polusestra: Njih dve su mi uništile život, stavile su me u popravni dom

Dalilina polusestra ocu Husi Mujiću pre nekoliko godina za medije je rekla da ju je Dalilina majka Emina Mujić poslala u popravni dom i da joj je uništila život.

- Nikada im neću oprostiti što su me dali u dom. Svi su mrtvi za mene, neću oprostiti Emini što me je poslala u dom, prošla sam kroz pakao. Dalila je mogla da me nađe da je htela. Tvrdim i stojim iza toga da je to što se odigralo sa mnom razlog zbog čega se moj otac razveo od Emine, a kasnije je utehu pokušao da pronađe u veri. Poslednjih godina odlično živim, pronašla sam svoj mir, Nemačka mi pruža sve, ali nemiri iz prošlosti i sve što sam doživela u domu nikada me neće napustiti. Dalila je mogla da kontaktira sa mnom da je htela - izjavila je Dalilina polusestra pre četiri godine, uz insistiranje da se njen identitet ne otkriva.

Uspeli smo da nađemo Mensura I., koji je izdavao sobu u svom stanu Emini, a on nam je otkrio da je otputovala u Bugojno kod svojih, te i da će uskoro da napusti BiH.

- Ona je stanovala kod mene i pre nekoliko dana je otišla u Bugojno. Tamo ima familiju, pa će u Nemačku. Ide preko da radi. Ovde nije bilo mnogo posla. Živeli smo zajedno, ali stan je veliki i svako je imao svoju sobu. Ja sam joj samo stanodavac. Sad ima neki novi broj telefona, ona i njena ćerka me ne interesuju. Što ja da komentarišem šta Dalila radi? Ima majku i oca, pa neka brinu o tome. Sad živim sam, možda ću opet da imam nove stanare. Možda je Emina već otišla u Nemačku. Bolje je ženi da se skloni, da ne lupaju ovde stalno na vrata. Tamo će da joj bude mirna glava. Komšije, kad me sretnu, pitaju kako je ona, ali ja samo kažem da je dobro. Nije moje da pričam o tome, nije moja porodica. Gledam svoja posla i to je to - rekao je Mensur za Srpski telegraf i Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading