SKINULA SE! Vrela Stanija pokazala telo, NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatijija starleta naših prostora Stanija Dobrojević još jednom je pokazala čime raspolaže i dokazala da je broj jedan.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević pokazala golotinju

Jedna od najzgodnijih starleta naših prostora, Stanija Dobrojević, neskromno pokazuje svoje zavodljivo telo na koje niko ne ostaje ravnodušan. A da je posvećena svom telu i nezi iste, dokazuje i savršena figura koju godinama unazad nosi i na kojoj joj mnogi zavide.

Ipak, izgleda da joj to nije dovoljno, te je Stanija još jednom odlučila da izmami uzdahe svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram, te je objavila fotografiju iz solarijuma, a na kojoj je ona samo u donjem vešu i toplesu, dok grudi prekriva jednom rukom, te smo sigurni da je veći deo muške populacije poželeo da bar na trenutak skloni tu ruku i u potpunosti se obnaži.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija pozira u solarijumu

Podsetimo, Stanija je do nedavno bila učesnica rijaliti programa ''Zadruga'', u koji je i ušla i izašla kao gost. Spekulisalo se o njenom odnosu sa aktuelnim učesnikom Markom Osmakčićem od koga se nije odvajala, ali su oni ubrzo demantovali navode objašnjavajući da su samo prijatelji, što je starleta i dokazala po izlasku kada je prvo otišla u naručje svog dečka Marko marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zoran

05.11.2021 07:58

U moje vreme te "STARLETE" su imale nekako drugaciji naziv, ne mogu se setiti koji...znam samo da su rekli JEDNA ĆRVENA...

Odgovori 15 0
Pjotr

05.11.2021 08:23

Hvala sto nas obavestavate redovno o Stanijinim radovima.... Kao da je ona jedina prostitutka u ovoj zemlji... ima za mnogo manje para i lepsa i bolja XD NIje joj zlatna XD XD

Odgovori 13 1
Gagi

05.11.2021 09:16

Ovo pišete o kratkonogićki, jel da?

Odgovori 12 1
Vuk

05.11.2021 09:55

"Ostarela". Nije za mladiće već za starije "bizmismene".

Odgovori 13 4