MLADEN TOTALNO RASKRINKAO DALILU: Vuletić pokazao PORUKE koje mu je PISALA dok je BILA sa Dejanom u BRAKU, a onda OTKRIO OVO!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Dalile Dragojević, Mladen Vuletić u emisiji "Pitam za druga" pokazao poruke koje mu je ona slala dok je bila u braku sa Dejanom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mladen Vuletić

 

Dalila Dragojević i bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić nekada su bili u vezi, a on je sada izneo pojedine detalje iz njene prošlosti.

Naime, Mladen je gostujući u jednoj emisiji na "Red televiziji" izneo detalje koji dokazuju koliko je zapavo aktuelna zadugarka bila opterećena rijaliti programima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mladen Vuletić

- Taj dan bilo je fejk venčanje Vesne Rivas i Zmaja od Šipova u "Parovima". Koliko je bila opterećena, ona taj dan nije otišla na predavanje na fakultetu, nego je ceo dan provela ispred tv-a i gledala njihovo fejk venčanje u rijalitiju - rekao je Mladen i otkrio da su on i Dalila zapravo sve ovo vreme u kontaktu uprkos tome što je Dalili Mladen bivši dečko i što je ona sada sa Dejanom Dragojevićem u zakonitom braku.

- Dalila i ja smo se često čuli preko Instagrama, čestitala mi je kada sam pobedio u "Parovima" - izjavio je Mladen, a onda se voditeljka nadovezala na celu situaciju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mladen Vuletić pokazao poruke Dalile Dragojević

- Ovo ona piše sve, pa ona je tebi romane pisala, ju kakvi su ovo smajlići. Svojim očima sam videla da su se Dalila i Mladen čuli dok je ona bila u braku sa Dejanom. Videla sam datum, neću da otkrivam, ali ništa loše. Baš ti je pisala dosta poruka.

Podsetimo, Dalila se trenutno nalazi u "Zadruzi 5", gde je prevarila svog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading