NE ZNA SE KO JE GROZNIJI OD NJIH DVOJE: Ana Korać NIKAD brutalnije o bivšoj jetrvi i švaleru, a dotakla se i SVOG DEČKA!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać se oglasila za portal Republike.rs i dala svoj sud o ovoj haotičnoj preljubničkoj vezi između Dalile i Cara, a njene reči, neće ostaviti nikog ravnodušnim.

Republika

Foto: e-stock, ST/Nemanja Pančić, youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać o Dalili i Dejanu

Jedna od najpoznatijih starleta sa naših prostora zasigurno je Ana Korać, koja ju je javnost prvo upoznala kao najbolju drugaricu Soraje Vučelić, a zatim i kroz rijaliti program “Zadruga.”Ova atraktivna starleta ostala je upamcena i po emotivnom odnosu sa Davidom Dragojevicem, ali i krahu ljubavi za koju su svi mislili da je za “zauvek.”

Region bruji o krahu braka Dejana i Dalile Dragojević, koja je otpočela emotivnu vezu sa Filipom Carom u "Zadruzi". Svoje mišljenje o ovoj hatičnoj ljubavnoj priči dala je i Ana Korać, shodno tome da je provela dve godine u emotivnoj vezi sa Davidom, ona je i tada imala prilike da se susretne sa Dalilom, ali po svemu sudeći, njihov odnos nikad nije prešao u prijateljski. Tim povodom kontaktirali smo Koraćevu u želji da saznamo, kako ona gleda na ovaj ljubavni trougao, a bivša devojka Dejanovog brata je istakla da joj jer jako žao Dejana, ali i da smatra da je dobro što se tako odigralo:

Foto: printscreen

Dejan slomljen od bola

- Pratim dešavanja u Zadruzi, iskreno jako sam zatečena, u celoj toj priči najviše ispašta Dejan, on je i dalje toliko zaljubljen u nju, da ne skida ni burmu, gledam svaki dan kako plače, i srce mi se cepa, ne znam kako je Dalila, mogla tako nešto da mu uradi, vidi se da ju dečko voleo više od svega. Jako mi je teško dok pratim dešavanja, srce mi se cepa dok gledam kako plače, prosto ne znam odakle joj želudac. Za Dalilu se vidi da se zaljubila, ali opet mislim, muž ti je u istoj prostoriji, a ti se vaćariš sa drugim. Samo bih rekla da su grozni, zaista ne znam ko je grozniji, da li Dalila ili Car. Odvratno je to sve, jadan Dejan - istakla je starleta za portal Republike.rs, a onda se potom nadovezala i na Dejanov odnos sa drugim zadrugarkama:

- Mislim da se vidi neko poboljšanje, počeo je dečko polako da se vraća u normalu, što i treba, ne bi mu zamerila sigurno, kad bi ušao u priču sa nekom devojkom, mislim on je sad takoreći slobodan. Ukoliko Filip otkači Dalilu, što je vrlo moguće, ja se samo nadam da neće doći do pomirenja, i da nije takva budala - potvrdila je Koraćeva, a onda smo se za kraj dotakli i nešto vedrijih tema, i priupitali smo popularnu starletu, dali joj u ljubavi cvetaju ruže:

- Istina je da sam u vezi, sada smo na početku, joše js malo rano za sudbonosno "DA"- potvrdila je Ana za portal Republike.rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading