IMA FETIŠ NA PEVAČE KAO MILJANA KULIĆ!? Drugarica Milice Veselinović otkrila šokantne detalje iz zadrugarkine prošlosti, Mensur će SVISNUTI kad čuje!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović se po ulasku na velelepno imanje, predstavila javnosti kao fino i čedno dete, a onda je svakim danom počela da pokazuje deo druge strane ličnosti, sada je njena bliska drugarica oplela po zadrugarki i otkrila da je Veselinovićeva jako slična Kulićki, po tome što obe imaju fetiš na poznate pevače.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Milica i Mensur Ajdarpašić

Zadrugarka Milica Veselinović ušla je u rijaliti ,,Zadruga 5“, a odmah nakon tri dana podigla je veliku prašinu oko sebe i to zbog veze sa Mensurom Ajdarpašićem. Međutim, malo ko zna ko je zapravo Milica Veselinovič, a svakim danom, isplivala nova informacija o maloletnici, koja u neku ruku šokira javnost. Kako prenose domaći mediji, Milica, iako ima samo sedamnaest godina, iza sebe ima burnu prošlost.

Njena drugarica je totalno raskrinkala maloletnicu i otkrila sve njene mračne tajne, ali je i istakla, da se boji Mensurove reakcije kada sazna šta je sve radila pre njega. 

- Ja sam sa Milicom išla u školu, te kletve koje ona izgovara zaista nisu čudne za nju, pa ona se tako izražava verujte, još je i super, suzdržava se, tek će ona pokazati pravo lice. Nisam bila iznenađena kad sam videla da ulazi u rijaliti, to mi liči na nju. A ovo sa Mensurom, pa šta od nje očekivati?! Koji crni jedan dečko u životu, imala je ona dosta njih. Milica gori od želje da bude poznata. Nije pisala samo Vladimiru, pisala je ona mnogima, a provereno znam da je pre Zadruge mesec dana bila s jednim poznatim pevačem. On je brzo izgustirao kad je shvatio da je samo rijaliti zanima. Ne voli ona Mensura, u njenoj glavi je samo činjenica da je dečko poznat, dobro se plasirao prošli put, a njoj je cilj da ostane do kraja. Realno, da je mogla da bira, ona bi smuvala Karića, ali daj šta daš. Ništa me od nje ne čudi. Kada Mensur sazna sve, nastaće ozbilja frka - priča Miličina školska drugarica i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur i Milica se ne odvajaju

- Nekad mi je nje i žao, iskreno. Nikad nije imala pravu drugaricu, niko nije hteo da se druži sa njom, jer je takva. Mi smo u školi pričali da ona ima sindrom Miljane Kulić, tako je i Miksi jurila poznate. Mislim da je ona slala poruke i Ša, pre možda dve godine, ali koliko sam upućena, on joj nikad nije odgovorio. Pisala je i Ljubi Perućici, ma mnogima - završava Miličina drugarica, kako prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

03.11.2021 18:41

Mala, mala, mnogo je lagala.