NE SAMO ŠTO NEMA ŽENU, VEĆ JE GLEDA SA DRUGIM: Dušica Jakovljević nikad brutalnije oplela o rijaliti preljubnicima!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, progovorila je o temi koja je podelila javnost, odnosnoo krahu braka Dalile i Dejana, al se takođe osvrnula i na privatan život.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević voditeljka

Ljubavni trougao Dalile Cara i Dejana, po svemu sudeći konačno je razrešen, a na veliku žalost mnogih koji su držali fige Dragojevićima da spasu brak, to se nije desilo, što je naciju podelilo na dve strane, ali opeg najveću podršku oko celog nemilog događaja, odneo je prevareni suprug, sada se povodom cele te situacije, oglasila i dušica Jakovljević.

Voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, progovorila je o temi koja je uzburkala javnost i sve gledaoce najgledanijeg rijaliti šou programa, ali i o svom privatnom životu.

- Stvarno uvek imam i veliko razumevanje, ako nas je nečemu ova "Zadruga" naučila za ovih pet godina jeste da svakome može da se desi neki momenat, da niko nije savršen, ali mislim da je neka brzina tog dešavanja, iako kažu da se to već nekih mesec i po dana znalo i da su se ti pogledi videli, da su osetili da se nešto dešava među njima, mislim da je nama delovalo da se to preko noći dogodilo - priča Dušica, pa nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila prevarila Dejana

- Ne postoji čovek kamenog srca kog ne boli svaka Dejanova suza i kada vidiš da muškarac na takav način pati. On je do pre dva meseca imao ženu, sad je više nema, i ne samo što je više nema, nego što je još gleda sa drugim čovekom - istakla je voditeljka.

Dušica je nedavno stavila tačku na svoju vezu sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom,a na ovu temu voditeljka nije puno polemisala, ali je otkrila da je ljubavni brodolomi, teraju na to da eksperimentiše sa kosom, kao i svaka žena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Car i Dalila se ne odvajaju

- Ma ne, ja mislim kada bi se moj ljubavni život održavao na moju frizuru, to bi bio mnogo buran ljubavni život, mada tako i deluje kada se uđe na "gugl". Prosto, morala sam da se pomirim sa tim da sam javna ličnost i da se o tome piše, i da je to negde intrigantno, ali ne, smatram da sve zavisi od trenutnog raspoloženja, a meni nikad trenutno raposloženja ne varira u odnosu na ljubav - kaže Jakovljevićeva u emsiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading