NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Nakon što ga je Tara javno pozdravila, oglasio se i Ša, a reči koje joj je uputio neće joj se ni malo dopasti!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćne žurke, desili su se i neki neočekivani preokreti, naime u toku provoda, Simovljeva je uputila pozdrave Nenadu Aleksiću, što je mnogima bio znak da njihovi odnosi i dalje nisu raščišćeni, a sada se povodom te situacije oglasio i Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša se oglasio

Sinoć se na velelopnom imanju u Šimanovcima održala još jednu žurka, a zadrugari se nikad nisu bolje provodili, što je i izazvalo neočekivane reakcije od pojedinih. 

Naime, sinoć je nastupila i pevačica Ljupka Stević i naoparavila atmosferu za pmaćenje. U jednom trenutku, krenula je pesma "Pancir" na koju je Tara Simov odmah odreagovala i podigla ruke, a onda i pozdravila svju nekadašnju ljubav Nenada Aleksića Ša. Inače, njih dvoje su ovu pesmu smatrali njihovom "himnom" zbog poruke koju pesma pruža.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov i Mateja

- Pozdrav za Ša - rekla je Tara.

Nenad se ovim povodom oglasio i na neki način potvrdio osećanja prema bivšoj:

- Preneli su mi pozdrave, drago mi je naravno, a sto se emocija prema meni tiče ne bih znao šta da kažem, u njeno ime ne mogu da odgovorim - ispričao je Ša za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading