TARA KONAČNO PALA U ZABORAV! Ša napokon pokazao devojku, svi se pitaju ko je atraktivna crnka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.11.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je popularni reper Ša napravio pauzu zbog učestvovanja u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, on je sada odlučio ponovo da se posveti karijeri, te je izbacio pesmu, a atraktivna crnka iz spota je svima zapala za oko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ša pokazao devojku

Popularni reper i bivši zadrugar, Nenad Aleksić Ša, poznat je javnosti po brojnim hitovima, na koje je ponosan i sam, ali i po učestvovanju u rijalitiju Zadruga u kojem nažalost i nije pokazao ponašanje na zavidnom nivou. Iako je napravio pauzu zbog učestvovanja u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, on je sada odlučio ponovo da se posveti karijeri.

Prvo je izašla pesma pod nazivom "April", koja je izazvala lavinu reakcija, a mnogi su sigurni da je ovaj hit posvećen bivšoj devojci, Tari Simov, sa kojom je romansu započeo u rijalitiju, što je izazvalo krah braka.

Foto: printscreen

Ša izbacio novu pesmu

Radi se o pesmim "O joj", koja je danas ugledala svetlost dana, a komplimenti na račun ove pesme uveliko pljušte. Reper je u spotu sa atraktivnim devojkama, zbog čega dodatno privlači pažnju. Sama činjenica da se radi o izuzetno atraktivnoj devojci, navelo je mnoge da pomisle da je Ša konačpno preboleo Taru i posvetio se nekoj drugoj devojci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading