TUČA U NAJAVI! Deniz priznala Zoli SIMPATIJE pred Miljanom, Kulićeva pobesnela i napravila LOM na imanju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.11.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm je danas bez zadrške progovorila o zoli, i dodelila mu epitet najiskrenijeg muškarca, što je kulićevu dovelo do nervnog sloma.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić pobesnela

Deniz Dejm je zadrugarka koja je za jako kratko vreme, pobrala mnogobrojne simpatije, ali nažalost i osude od mnogobrojnih gledaoca, ali i bivših zadrugara, ono što najviše nervira mnoge jeste činjenica da kontroverzna učesnica finalne sezone Zadruge 5, o svemu priča otvoreno, pa je tako bilo i ovog puta, kada je javno priznala emocije Zoli.

Foto: printscreen

Deniz priznala simpatije Zoli

Ukućani su dobili zadatak od Velikog šefa da podele loptice, akada je došao red na deniz da to uradio svi se frapirali njenom izjavom.

Foto: printscreen

Miljana napravila haos

Nakon nje, loptice koje je dobila, podelila je Deniz Dejm.

- Da li neko sada ima mu*a da kaže ko mi je uzeo keš?! Marijana će dobiti plavu lopticu, stvarno nije bilo lepo to što je kazala. Indiferentna neka bude Magdalena, ona mi uopšte nije zanimljiva, primetila sam je tek kada mi je uzela sok. Najpoželjniji mi je Čolak, on mi je od prvog trenutka bio drag, budi me svako jutro, sutra će mi dati pesmu na radiju, nikada me nije imitirao, ali pošto vidim da je osećaj uzajaman, daću Zoli, jer mislim da je najsikreniji muškarac ovde - istakla je Deniz.

- Da se nosite u tri pi*ke materine. I ti i on - pobesnela je Miljana i pobacala sve sa stola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading