RASKRINKAVANJE: Bivši zadrugar otkriva ko na estradi voli da koristi OPIJATE: Kaji sam nosio ROBU, Rađen se radio kod nje u stanu! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ, Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.11.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam mogao da pretpostavim da je i Nikola u tom filmu! Svega i svačega sam se nagledao, Kaja je samo jedna od pevačica kojoj sam dostavljao ono što nisam smeo - tvrdi Aleksandar Bogunović Zverka

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink, Tv Prva

Aleksandar Bogunović Zverka, Kaja Ostojić, Nikola Rađen

 

Bivši učesnik "Zadruge 5" Aleksandar Bogunović Zverka, po izlasku s imanja, ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio je da je pre odlaska na robiju pevačici Katarini Kaji Ostojić dostavljao psihoaktivne supstance na kućnu adresu, a kada ga je pozvala da uđe, tamo je zatekao i bivšeg supruga pevačice Ane Kokić Nikolu Rađena! Zverka kaže da se iznenadio kada je ugledao vaterpolistu da uzima opijate kod pevačice u stanu u vreme pre nego što je bio pozitivan na antidoping test posle meča Svetske lige između Španije i Srbije pre nekoliko godina.

- Sasvim spontano sam počeo da se bavim prodajom psihoaktivnih supstanci i od toga sam dobro zarađivao. Policija mi je nekoliko puta upadala u stan, ali kod mene nikada nisu našli drogu. Nisu imali razlog da me privode, jednom se to desilo, ali su morali odmah da me puste jer nije bilo nikakvih dokaza da dilujem bilo šta. Robu sam nabavljao tako što sam imao dobre dojave. Ništa se nije radilo telefonima, samo licem u lice. Ni s kim se nisam viđao. Odem na mesto gde treba sve da pokupim i tako se radilo. Sve se radilo po Srbiji, Beogradu i okolnim gradovima. Uhapšen sam 2013, u vreme kad sam prestao da prodajem opijate - priča Zverka i nastavlja:

Mnogo sam voleo Kseniju Pajčin!

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin

 

Bogunović je otkrio da je bio vrlo blizak s pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, a ljubav se rodila kada su se slučajno upoznali u jednom klubu.

- Družio sam se intenzivno s Ksenijom Pajčin dok je bila živa, bili smo nerazdvojni, non-stop smo izlazili i mnogo sam je voleo. Drug nas je upoznao, ona je bila ikona u to vreme, a ja klinac i balavac. Oduševio sam se kad sam je upoznao, ostali smo satima da se zezamo i tako se rodila ljubav. Mnogo njenih tajni sam znao, ali nikada nijedna nije otišla u javnost. S Anom Sević sam isto bio blizak, ali to je bilo u vreme kada još nije ušla u odnos s Acom Lukasom. Sada je druga žena, što je normalno, ali tada je bila luda kao struja! Baš smo se gotivili, sada se skrasila, interesuje je neki drugi život - priča Zverka.

- Jednom sam banuo na gajbu kod pevačice Kaje Ostojić da joj odnesem robu. Nije me iznenadilo u kakvom društvu je bila, ali sam se začudio kad sam video da iz druge sobe u stanu izlazi Nikola Rađen. U vreme pre cele one hajke oko kokaina dečko je bio kod nje u stanu. Nisam pretpostavljao da se i on radi, tante-mante, kad ono i on. Nagledao sam se tu svega i svačega. Kaja je samo jedna od pevačica kojoj sam nabavljao robu. S mnogima sam blizak na estradi.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Rađen

 

Bivši zadrugar tvrdi da se nezakonitim radnjama dugo bavio, a pao je kada mu je policija upala u stan u kom je boravio s tadašnjom devojkom. Pre nego što su upali policajci, Zverku je drug zamolio da mu pričuva nešto robe, koju su našli kada su provalili u stan.

Rađen: Tačno je da sam se drogirao!

Foto: Prntscrin

Nikola Rađen i Ana Kokoić

 

Nakon što je pre nekoliko godina pao na antidoping testu jer je otkriveno da je koristio drogu, Nikola Rađen je za medije ispričao da njegovo ponašanje treba drugim sportistima da bude primer kako ne treba da se ponašaju.

- Nije mi teško da ponovim da sam glavni krivac za to što sam se ponašao nesavesno i poručim mladim sportistima da ne naprave istu grešku. Ja sam primer kako ne treba i kako treba. Želim da se vratim u bazen i tako završim karijeru. Nakon toga želja mi je da ostanem u vaterpolu i postanem trener - pričao je vaterpolista posle pada na testu.

- Imao sam drugara koji je prodavao drogu, ali ja sam u tom periodu generalno bio čist. Kada je jednom prilikom došao kod mene, doneo mi je neku robu i objasnio da ne može da bude kod njega. Rekao sam mu da je to u redu. Posle nekog vremena samo je neko zazvonio na vrata. Moja devojka je krenula da otvori i u momentu kad je trebalo da se uhvati za kvaku, policajci su razvalili vrata i gurnuli je uza zid. Devojka mi se upišala od straha u gaće! Njih šestoro s pištoljima su upali i bacili me na pod. Gazili su me po vilici, otvarali sve prostorije da isproveravaju gde i šta krijem. Tu su me držali zbog pretresa, nema gde nisu pogledali da li ima droge. Našli su tada neke vrste robe i tako sam pao. Zaplenili su mi i novac, sve što su mogli. Devojku su mi držali upišanu dva sata, bilo mi je mnogo krivo zbog nje. Odveli su me u stanicu 29. novembar i u kolima su počeli da me ispituju - priča Zverka i dodaje:

Dalilu Dragojević će da stigne karma!

Foto: Printskrin: TV Pink

Dalila i Dejan Dragojević Zadruga 5

 

Zverka kaže da je zgrožen ponašanjem Dalile Dragojević u rijalitiju, koja je spremna da se razvede od supruga Dejana Dragojevića, a sve zato što joj se sviđa cimer Filip Car.

- Kad je ušla u rijaliti, Dalila je osuđivala sve oko sebe. Prvo se svađala sa Stanijom, izgovarala je užasne stvari, a eto kako se sve okreće. Uvek je tu karma i stići će je zbog svega što radi Dejanu. Ona je svakog znala da komentariše, a sad je postala predmet sprdnje. Spremna je da upropasti brak, u koji se klela kao niko u životu. Dejana je štitila kako je mogla i stigla, a sad ga ne vidi. Dečko je voli, trudi se da joj pokaže pravi put, ali je ona skroz izgubila kompas. Strašno je što će narod tek da je osuđuje kad izađe napolje. Sebi je napravila haos od života - kaže Aleksandar.

- Na kraju sam se smirio. Posle svega što sam video u zatvoru rekao sam sebi da mi u životu treba neka promena nabolje. Svi mi grešimo, ali najbolje je kad iz grešaka izvučemo pouke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading