STIŽE U ŠIMANOVCE DA POMRSI SVIMA KONCE: Najkontroverznija rijaliti učesnica ULAZI U ZADRUGU, a mnogima će zagorčati živote!?

Autor:

Zadruga

02.11.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović već duže vreme ne učestvuje po rijalitijima, ali sada bi mogla situacija da se promeni, ukoliko joj produkcija izađe u susret sa uslovima.

Republika

Foto: Promo foto

Jelena Golubović ulazi u Zadrugu?

Jelena Golubović, najkotroverznija višestruka pobednica rijalitija, javnost je maltene zaboravila, s obzirom da se ona povukla u medijsku ilegalu, nakon odnošenja pobede, sada po svemu sudeći moguće je da će milionski auditorijum, imati prilike ponovo da je gleda, ali uz posebne uslove.

Jelena ističe da takmičenje nije opcija, ali da bi vrlo rado ušla, ali sa specijalnim angažmanom.

Foto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jelena Golubović Parovi

- Završila kurs za medijaciju i taj zakon sada treba da stupi na snagu i ako bih ulazila u "Zadrugu" mogla bih to samo da učinim kao medijator - ističe sagovornica za portala Srbija Danas i dodaje:

- Da li znate šta je medijator? Ukoliko bi došlo do suđenja u rijalitiju, ja bih bila neka vrsta sudije za njih - zaključila je Jelena Golubović za portal Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

02.11.2021 17:15

Profesiinalno nelostvarena, restava budaletina , treba da je u penziji a ne da opet dobro zaradjuje vredjajuci druge. Dosadnaaaaa.

Odgovori 20 4
DOKTOR ZA NIŠTARIJE

02.11.2021 17:25

MOGLA BI DA KENJA IZ BOSEBNO IZGRAĐENE KENJARE UZ VEOMA SOFICIRANO OZVUČENJE A OSTALE PRISUTNE NIŠTARIJE A I NIŠTARIJE - GLETAOCI MOGLI BI DA ONANIŠU, ONANIŠU, ONANIŠU...!!! A ONDA BI TREBALO POSLATI IH MALO U NEKI RUDNIK JER RAD JE STVORIO ČOVEKA A RIALITI NIŠTARIJE!!!!

Odgovori 26 3
ZAK

02.11.2021 23:49

Jelena se ofucala u svakom smislu reci, pa na kraju se nudi a nema sta vise da ponudi. Jeco niko te vise nece da gleda i slusa.

Odgovori 10 1