NE DAM JA NA TEBE! David Dragojević objavio sliku sa Dejanom, pa DAO ČVRSTO OBEĆANJE BRATU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević objavio na svom Instagram profilu sliku sa Dejanom i poslao snažnu poruku.

Republika

Foto: E-Stock, TV Pink

David Dragojević poslao poruku Dejanu

 

Uprkos tome što godinama, od 2017. kada mu se brat venčao sa Dalilom, ne razgovara sa Dejanom, Davidu Dragojeviću teško pada sve kroz šta prolazi u "Zadruzi".

Danima plače i ne krije koliko mu je teško što ga gleda slomljenog nakon javne preljube koju mu je priredila supruga Dalila, međutim danas je presrećan jer je video da su Dejana obradovale stvari koje mu je poslao u "Zadrugu".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević poslao poruku Dejanu

David se oglasio, a potom emotivnom objavom na Instagramu rasplakao čitav Balkan, koji ne prestaje da bruji o turbulentnim dešavanjima u "Zadruzi". Stariji Dragojević objavio je staru fotku sa mlađim bratom Dejanom iz srećnih vremena, kada su još razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, u čijim se stihovima pronašao.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/david_dragojevic

Objava Davida Dragojevića

 

- Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek' ne diraju... Milom ili silom na tebe ne dam nikom - glase stihovi koji su raznežili sve one koji gledaju "Zadrugu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading