PREKO SPONZORA DO LUKSUZNIH STANOVA: Milica Veselinović napala Mensura, pa spomenula Staniju i otkrila kako je dobila NEKRETNINU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.11.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović tokom svađe sa Mensurom Ajdarpašićem dovela je u pitanje na koji način je Stanija Dobrojević dobila penthaus!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanija Dobrojević Zadruga

 

Tokom dana Mensur Ajdarpašić posvađao se sa njegovom voljenom maloletnom Milicom Veselinović zbog planova za budućnosti. I dok je MIlica tvrdila da će uspeti u životu mnogo brže nego neke njene druge koleginice u rijalitiju, Mensur ju je uporedio sa najpoznatijom starletom Stanijom Dobrojević. 

Situacija je izmakla kontroli, pa je Milica dovela Staniju u isti koš sa devojkama koje su iskoristile svoje sponzore za ostvarenje njihovog devojačkog sna. 

- Potrudila se na neki način da imaju nešto, daostvare nešto, evo ti jedan primer, Stanija, koliko ima godina, kada je kupila svoj stan? Sa 25. godina, ona ti je to rekla? E moja ljubavi! Ja nisam čuo da je ta zgrada bila tu pre 15. godina, a ona ima dva stana? Ne, nego ima kuću gde živi sa svojim roditeljima - poručio je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić Zadruga 5

 

 

- Pa šta? - uzvratila je Milica. 

- Pa ti ćeš pre nje to da skupiš, a ti imaš bolju ideju? - nastavio je Mensur. 

- Šta ti mene upoređuješ sa nekim? Ja ću sebe ostvariti! - tvrdila je Veselinovićeva. 

- Dobro, možda ti imaš iks faktor neki, ja sam ti naveo primer, jer znam koliko se trudi, koliko želi da prosperira - objasnio je kršni Crnogorac. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović se svađaju

 

- Ne kažem za Staniju, ali isto neke devojke su tako, da bi kupile sebi stan, imale svoje sponiozre - nastavila je MIlica. 

- Ona nije imala sponzora, ona se stvarno borila za sebe, ali je mnogo godina prošlo, mogla je i ona da nađe! - ubacio se Mensur. 

- Možda je ona ulagala u sebe, možda je mogla ranije da kupi stan - izjavila je Milica. 

- Ja znam devojke koje troše desetine hiljade evra na garderobu. Ljubavi, bahato se ponašaš! - poručio je Mensur. 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading