SILOVANA ZADRUGARKA (21) ZALJUBLJENA U LEPOG MIĆU (62): Pevač je gleda kao ĆERKU, a ona bi sa njim VRELU AKCIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.11.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Jovanović ispričala je Stefanu Mihiću sve o njenim vrelim akcijama sa starijim ljudima, a tom prilikom je on otkrio da je zadrugarka zaljubljena u Lepog Miću, koji je on nje stariji 40. godina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mia Jovanović zaljubljena u Lepog Miću

 

Zadrugar Stefan Mihić razgovarao je sa cimerkom Marijanom Zonjić o međuljudskim odnosima u rijalitiju, a tom prilikom otkrio joj je da je Mia Jovanović zaljubljena ni manje, ni više nego u Lepog Miću

Podsetimo, Mia je po ulasku u rijaliti ispričala da je bila silovana od strane momka, kom ni danas ne želi da otkrije identitet, jer se plaši šta bi njeni roditelji mogli da mu urade, sa naglaskom na to da mu njen otac to nikada ne bi oprostio. Mihić je istakao čak i razliku u godinama između Mie i Lepog Miće, a to je svega 40. godina. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mia Jovanović silovana

 

- Meni nije noramalno da devojka od 21 godinu, bude zaljbljena u čoveka koji ima 60 godina. Ona je meni ispod jorgana rekla da je imala odnos sa starijim ljudima. To je bolesno, ja ne želim da budem u tom sosu - pričao je Mihić.

- Makni se toga, ali uvek se iznerviraš u tim momentima - rekla je Marijana.

- Mića je skontao to, on nju gleda kao ćerku, pa kada je shvatio to, on se sklonio od nje, a onda se tudi da ga povuče sa sobom - rekao je Mihić.

Republika

Foto: Republika.rs

Stefan Mihić Zadruga 5

 

- Ti si sinoć bio baš smoren - dodala je Marijana.

- Mene to boli, ja sam pričao i sa Martinom koja je njena drugarica, i ona vidi to, ali to je njen izbor. Ona je jedan dan plakala samo zbog Miće. Pokušavao sam da skontam to, da objasnim, ali ne mogu. Nisam ja ljubomoraan, ja sam povređen još više, ona se loži na čoveka koji ima 60 godina koji je u braku i ima decu - pričao je Mihić.

- Ja volim starije, ali do nekih 45, to mi je maksimum - rekla je Marijana.

Detaljnije u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ala

02.11.2021 12:10

Kakav nemoral!

Zora

02.11.2021 12:41

Ako Lepi Mico neće, biće milovan.

Zana

02.11.2021 14:36

Devojka je bolesnica, gerontofil. Na lecenje, kod psihijatra, hitno !