IVANI ALEKSIĆ NAKON RAZVODA OD ŠA SE ŽIVOT RASPADA: Zatvorila salon na Vračaru, pa ga vratila bivšem mužu na Fontanu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić obaveštila je sve da je salon zatvorila, a svi su ostali u šoku, jer su uskraćeni za obrazloženjem zbog čega je donela tu odluku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/_ivv_

Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić razvod

 

Bivša žena repera Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić na Instagram profilu obavestila je svoje pratioce da je salon koji je otvorila u luksuznom delu Beograda, na Vračaru zatvoren, te da uveliko traži novu lokaciju.

Podsetimo, u salonu koji su otvorili u toku bračne zajednice, Ivana i Ša držali su frizerski i deo za manikir i pedikir. Kako je objasnila u obaveštenju, Ivana je zatvorila salon, bez da je obrazložila razlog, a potom je usledio još veći šok. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Naime, frizerski salon vratio se u stari salon, na Novom Beogradu, na Fontani, gde je i Ša bio jedan od glavnih ljudi.

- Dragi moje, obaveštavam vas da je lokal od danas zatvoren i da ću nadalje usluge vezane za manikir raditi na drugoj lokaciji na Vračaru. Usluge možete zakazivati na Instagram profilu. Frizerski deo se vratio na Novi Beograd i ovom prilikom svojim kolegama želim svu sreću u daljem radu - napisala je Ivana. 

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading