PROCURIO SNIMAK SANDRE REŠIĆ I DEJANA DRAGOJEVIĆ: Uhvaćeni zajedno u AKCIJI, Dalila ni ne sluti da postoje OVI kadrovi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Sandra Rešić bili su na jednoj proslavi kod voditelja Milana Miloševića pre nekoliko godina, a njihov snimak postao je viralan na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Sandra Rešić i Dejan Dragojević snimak

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" pomera sve rekorde gledanosti, a naročito od kada je Dalila Dragojević odlučila da prevari njenog venčanog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Međutim, dok se ta drama odvijala, Sandra Rešić uzela je svojih pet minuta.

Rešićeva je uspela da obuhvati svu pažnju Dejana Dragojevića, pa su mnogi pomislili da će se između njih dvoje nešto više desiti od prijateljstva. No, za sada se to nije desilo, pogotovu od trenutka kada je Sandra dobila pitanje od strane gledalaca da na Dejana gleda samo kao na skupljanje poena kod publike. Ova raskošna pevačica povukla se odmah sa terena, a sada je isplivao snimak koji kruži internetom, a koji će vas definitivno šokirati. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ, E-Stock

Sandra Rešić i Dejan Dragojević Zadruga

 

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak Sandre i Dejana, na kom se ne vidi Dalila, a sve se desilo na rođendanu kod voditelja Milana Miloševića pre nekoliko godina. Očigledno je da se Sandra i Dejan poznaju od ranije, pa je sada sasvim jasno zbog čega je ona imala potrebu da ga uteši. 

Njih dvoje su se na snimku sve vreme veselili, činilo se da među njima dvoma cveta prijateljski odnos, mada u komentarima se mogu naći i one teorije zavere da je sve što se dešava velika farsa i dogovor između bračnog para.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading