CAR NASRNUO NA DALILU, ZADRUGARKA POBEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA ! Sukobili se zbog supruga, Dragojevićka JEDVA izvukla ŽIVU GLAVU!

Autor:

Zadruga

01.11.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Dalila ponovo zaratili na krv i nož, a razlog ponovnog sukoba je Dalilin i dalje zakoniti suprug.

Republika

Foto: printscreen

Dalila i Car svađa

Veza između novopečenog rijaliti para Dalile i Cara u poslednje vreme sve više obiluje burnim raspravama, dok su razmenjivanje emocija bacili u totalno drugi plan, te ne prođe ni jedan dan bez haotičnih dešavanja na velelpnom imanju.

Nakon sinoćnjeg haosa koji je izbio nakon što ih je Dalilin i dalje zakoniti suprug uhvatio na delu, zaddrugarka i Filip Car su poveli diskusiju o njihovom odnosu, koja se pretvorila u neviđeni sukob.

Foto: printscreen

Dalila i Car se posvađali zbog Dejana

- Ne mogu da se krijem... Hoću da živim život, ne zanima me ništa! Ne zanimaju me stresovi, ne dotiče me ništa - rekla je Dalila.

- Da znam da je ceo svet protiv i ove scene i komentari... Ne mogu da izdržim - pričao je Car.

- Ovo je nametanje griže savesti, video se učinak da to deluje. Bolje da me izvređa, sve najgore. Napravio je on još jednu jako odvratno situaciju... To je psihopatsko ponašanje.... Fuj! Nemoj da dozvoljavaš da budem jača od tebe! Šta ću da se krijem? - vikala je Dalila.

- Nek nastavi svoj život, koiko god da je teško! Imaš devojke, puna kuća. Neću da budem u njeogvoj koži i neću da imam razumevanja, preterani su - nastavila je ona.

- Video sam da je u stanju sve najgore reći ljudima, Janjušu, Staniji onakve reči... Ovo da se nije desilo on bi bio noćna mora svih zadrugara. Njemu je mozak baziran na rijaliti. Sad kad je osetio svoju muka, ne može da se nosi sa njom - pričao je Car.

- Ljudi zaboravili, pa su opet tu... Ja sam ispala najgora. Meni je u mojoj greški top, fenomenalno. Ne mogu da zaplačem - dodala je Dalila.

Car i Dalila su se u jednom momentu i posvađali zbog Dejana, pa je Filip napao zadrugarku i krenuo je da je vređa, nakon čega je ona okrenula leđa i otišla od njega, a on je krenuo da psuje i da je vređa još više, a podsetimo ovo je samo jedna u nizu burnih rasprava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

01.11.2021 10:23

Bravo Care ! Pokazi zenturaci ko u vezi nosi pantalone !.

Blagoje

01.11.2021 10:32

Dalila voli ljubav, svadju i nasilje u ljubavnoj vezi.