PSU STANIJE DOBROJEVIĆ NIJE DOBRO: Starleta otkrila šta se desilo Pablu nakon izlaska iz Zadruge! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija starleta Stanija Dobrojević otkrila je da je njen pas Pablo nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 5" upao u depresiju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanija Dobrojević Zadruga

 

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević nedavno je napustila rijaliti ,,Zadruga 5", a odmah po izlasku ona je odgovorila na sve spekulacije o njenom privatnom životu, kao i zadrugarkim tajnama, a detaljnije o tome pročitajte klikom OVDE

 

 

Međutim, pored svih zanimljivosti iz života koje je zgodna Rumljanka otkrila, ispričala je i da njen pas Pablo, koji je takođe bio u rijalitiju i verovatno veća zvezda od nekih učesnika, po izlasku sa imanja iz Šimanovaca upao u depresiju i starleta se sada muči da mu nadomesti pažnju u kojoj je uživao sve vreme dok je bio u ,,Zadruzi". 

 

 

- Od kad smo izašli iz Zadruge, pao je u depresiju, njemu nedostaju zadrugari, da ga svako malo pomazi, da mu daju hrane, od kad smo izašli u spoljni svet, jedva čeka da idemo u kafić ili restoran, da ga neko pomazi, da mu daju hranu - ispričala je Stanija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading