DALILA GUŠILA DEJANA, PA BACILA CRNU MAGIJU: Otkriveni svi detalji odnosa bračnog para, Filip Car ni ne sluti ovaj PAKAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je progovorio za medije, a tom prilikom otkrio je da je Biljani Dragojević izuzetno teško da gleda sina kroz kakve traume prolazi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

David Dragojević je u emisiji ,,Premijera" progovorio o njegovom bratu Dejanu Dragojeviću i paklu kroz koji prolazi zbog prevare Dalile Dragojević sa Filipom Carem. David je odgovorio na sva goruća pitanja koja zanimaju gledaoce najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 5".

Dejan je prošle noći istakao, i nakon toga što mu je rečeno u emisiji ,,Pitanja novinara" da je porodica uz njega, da on ne gleda na njih tako, te da su oduvek hteli da preko njegove priče grade svoju karijeru. David se sada oglasio tim povodom, pa je istakao da je cela porodica uz Dejana i njegovu muku, te da čekaju da se pakao završi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević

 

-Čime ga je omađijala? - postavio je pitanje novinar. 

- On mene nije izgubio, sve je isto, ništa se nije promenilo. Gušila ga je četiri godine, sve je radila da bi uništavala nečiju porodicu. Meni je drago da se vidi ko je ona, samo da Dejan dođe na svoje. Oni su bili monotoni, samo će ustati da jede, Dalila je bila namrštena, Dejan nije takav, voli da se zeza, da se šali, ali sa njom je uvek gledao nešto, ali neće - istakao je David. 

- To nisu čista posla, verujem da su upletene nege magije, da li crne, vlaške, ne znam. Nešto mu je napravila, uspela je da odvuče od porodice, Svi ga čekaju, mislim da su svi razumni, on je njihov, otišao je tamo, završio je sa osobom sa kojom je završio. Posle svih moralisanja svima nama, videli smo ko je ona zapravo. Sigurna sam da ima neke magije - ubacila se Mina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading