UZNEMIRUJUĆA FOTKA PRETUČENOG BRATA MARIJANE ZONJIĆ: Zadrugarkina majka na LEKOVIMA, drugarica otkrila sve MONSTRUOZNE detalje! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.10.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Marijena Zonjić, Sandra otkrila je za portal Republika.rs. sve o tome na koji način je zadrugarkin brat pretučen, kao i zbog čega je njena majka na lekovima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Brat Marijane Zonjić u teškim povredama

 

Ljute rivalke Marijana Zonjić i Viktorija Mitrović žestoko su zaratile i to ni manje, ni više nego zbog Marka Osmakčića. Podsetimo, Marko je prvo imao kratkorajnu vezu sa Marijanom, a potom je uplovio u vezu sa Viktorijom, sa kojom je čak imao i vrelu akciju. 

Zbog Marka između ove dve atraktivne zadrugarke pale su žestoke reči i dok je Marijana pominjala Viktoriji jezivu prošlost, Mitrovićeva je uzvratila još niže, pa je Zonjićevoj spomenula brata, na kog je ona izuzetno slaba. Marijana drugarica Sandra se oglasila za portal Republika.rs i vidno besna prokomentarisala Viktorijin potez. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjići Viktorija Mitrović svađa

 

Sandra je otkrila i kako se Marijanini roditelji osećaju, pa je istakla da joj je majka na lekovima, jer ju je pogodilo to što je Viktorija udarila na njenog sina, koji je pre nekoliko meseci bio krvnički pretučen na jednom prestoničkom splavu, o čemu je naš portal prvi pisao, a detalje možete pročitati klikom OVDE.

- Ja se ne slažem sa tim što je Marijana rekla, da se razumemo, ali da Viktorija njoj spominje brata, a zna da je najviše slaba na njega, to je sramotno! Okej, što joj nije rekla ,,K*rvo, j**eš se za pare", nego joj spominje brata? Ja da sam tamo, da mi je to rekla, ja bih joj rekla deset puta gore stvari nego što je Marijana njoj. Na šta to liči? Marijana je glupa što nije odmah odreagovala - govori Sandra za Republika.rs i dodaje:

- Marijaninoj majci nije dobro, žena je na lekovima zbog svega, prvo što joj spominju sina, a dobro se zna kroz šta je momak prošao i koliko je nadrljao tada letos na splavu. Ja sam bila pristuna kada se sve to dešavalo. To su bile strašne i jezive stvari. Momak je jedva ostao živ, njega su sedmorima momaka tukli, njegova faca je bila izdeformisana, lice u povredama, rebra u strašnom stanju, postoje i nalazi za to. Viktorija njoj pominje da joj je brat  narkoman? Zbog čega? I da je narkoman, a nije, ali kažem i da jeste, šta to nju boli d*pe? Ako je neko narkoman, on je za sebe, nije za druge. Sramota treba da je! Opet, ne branim Marijanu, nisam na njenoj strani, ali ovo vređanje od strane Viktorije i pominjanje Marijaninog brata je ispod svakog nivoa - završila je Marijanina drugarica za Republika.rs.

Portal Republika.rs došao je u posed i uznemirujuće fotografije, na kojoj se vidi Marijanin brat u hitnoj pomoći, u jezivim podlivima i povredama na licu. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Brat Marijane Zonjić pretučen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading