SANJA STANKOVIĆ BRUTALNO OPLELA PO BIVŠIMA! Matora je jedna LAŽ, pa osula po Caru i Dalili: MENE SU RAZAPINJALI, DOK ONI GAZE PO SVIMA!

Autor:

Zadruga

31.10.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peta sezona rijalitija ''Zadruga'' od samog početka je burna i puna iznenađenja, tako je i raspad braka Dalile i Dejana Dragojević bio šok za celokupnu javnost, a ponajviše što je razlog te ''večne ljubavi'' kako su oni nazivali svoj odnos, prekinut zbog Filipa Cara. Sada se oglasila i Sanja Stanković i jasno izrazila svoje mišljenje o svemu.

Republika

Foto: republiaka.rs

Sanja Stanković o Jovani Tomić Matoroj, Filipu Caru i Dalili Dragojević

Brak između Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića po svemu sudeći definitivno je završen, ostalo je još da se zvanično razvedu i to sve zbog zavodnika iz Crkvenice, Filipa Cara. Odnos ovog ljubavnig trougla intrigira javnost već neko vreme unazad, ali ono što je još više mnoge iznenadilo i šokiralo, jeste činjenica da Dalila ima podršku svoje drugarice Jovane Tomić Matore, a sa druge strane je u četvrtoj sezoni svoju tada već bivšu devojku Sanju Stanković napadala jer je skoro godinu dana od prekida veze, bila sa drugima.

Sanja se sada oglasila, a reči za Matoru nije štedela.

- Šta prokomentarisati o osobi koja je tvrdila da ima prave moralne vrednosti, osobi koja se klela u večnu ljubav i podršku, osobi koja je izdala sve oko sebe, pa i mene? Vremenom sam shvatila da je sve oko nje laž, pa i ona sama, tako da mene ovo ne iznenađuje. Biće tu još svega i svačega do kraja, možda njih dve na kraju i završe zajedno - rekla Sanja za Pink.rs, a onda prokomentarisala i odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, inače njenog bivšeg dečka:

- Žao mi je samo Dejana, dok su njih dvoje pokazali ko su zapravo, gazeći preko svih zarad sopstvenog zadovoljstva. Ja sa Matorom nisam bila godinu dana u vezi kad su me svi razapeli što sam probala ući u novu vezu, dok udata žena vara svog muža pred njim samim, uz opravdanje da nisu zajedno više i da ju je brak ugušio. Sramota i javno blaćenje braka, koji bi svakome trebalo biti svetinja!.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading