PRISETILA JE NA NAJVEĆU NOĆNU MORU! Nakon reči Marijane Zonjić, Viktorija NE MOŽE DA SE SMIRI: LUPA I DIVLJA PO IMANJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.10.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg sastanka došlo je do svađe između Marijane i Viktorije, a Zonjićeva je zgrozila čitavu naciju kada je Mitrovićevoj spomenula najveću traumu iz života.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović

 

Danas je u "Zadruzi" održan još jedan sastanak, a Veliki šef je stavio zadrugare na težak test. Naime, ukućani su birali najperfidnijeg među njima, a pred sam kraj maratonskog sastanka došlo je do neočekivanog sukoba Marijane Zonjić i Viktorije Mitrović.

Sve je počelo bezazleno, peckanjem zbog Marka Osmakčića, a onda je otišlo predaleko, kada je Marijana iskoristila Viktorijinu najveću slabost i noćnu moru. Da podsetimo, nedavno je Viktorija iznela svoju životnu priču, koja je uzburkala kompletnu javnost. Hrabra zadrugarka podelila je sa svima da je bila žrtva silovanja, odnosno, da ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve, a te večeri nije postojala osoba koja nije plakala uz Viktoriju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Viktorija Svađa

Viktorija Mitrović doživela je pomračenje zbog gnusnih reči Marijane Zonjić, pa je otišla na kapiju, dok su je zadrugari ubeđivali da Zonjićeva nije vredna njenog sloma:

Mitrovićeva je tom prilikom zamolila zadrugare da joj ni u najžučnijim rasprava to ne pominju i ne podsećaju je na traumu i ranu, koja nikada neće zarasti, ali Marijana nije imala obzira, pa je upravo to iskoristila i time zgrozila zadrugare, ali i čitavu naciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitorović pokušava da pobegne iz Zadruge

Viktorija je krenula ka kapiji i molil pordukciju da joj donesu papir kako bi potpisala i napustila rijaliti, a zadrugari su pokušali da je odvrate od te ideje:

- Nema para da mi ovo spominju! Ja biram da idem, izbaciću je kroz prozor, Mićo! Ne želim da slušam ovo zbog honorara, je*e mi se za honorar - plakala je Viktorija.

- Opali joj šamarčinu, biće ti lakše - savetovao ju je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitorović

- Baš si neki savetnik! - ironisala je Sandra Rešić.

- Molim te, Viki, nije vredna - molio je Mića.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading