MILICA VESELINOVIĆ TRPELA MALTRETIRANJE BIVŠEG DEČKA: Majka zadrugarke jedva izvukla ćerku iz RALJA BOLA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.10.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs došao je do saznanja da je bivši dečko Milice Veselinović atraktivnu zadrugarku maltretirao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović Zadruga

 

Nakon što smo otkrili ko je zapravo Milica Veselinović, jedna od zapaženijih zadrugarki najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 5“, došli smo do šokantnog saznanja o njenoj burnoj prošlosti i torturi koju je priživela od strane njenog bivšeg dečka, kog je mnogo zavolela sa samo 15. godina. Naime, Milica je po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 5“ uplovila u emotivnu vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, nakon čega su je mnogi osudili, budući da je maloletna, a ušla je sa rečenicom da će pokazati da nisu sve maloletne devojke poput njene sad već ljute rivalke Mine Vrbaški.

Republika

Foto: pixabay.com, printscreen

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

 

Portal Republika.rs došao je do novih saznanja o Miličinoj prošlosti! Milica je pre nešto jače od godinu dana završila ljubavnu romansu sa dečkom, koji ju je maltretirao, kako navodi majka ove maloletne zadrugarke. Ana Veselinović otkrila nam je ćerkine afinitete, čim je trebala da se bavi pre ulaska u rijaliti, što možete pročitati klikom OVDE!

Međutim, Miličina majka nas je iznenadila kada nam je ispričala o ćerkinoj burnoj vezi sa momkom koji su je psihički maltretirao, a zbog ljubavi koju je osećala prema njemu, nije bila spremna da stavi tačku na njihovu romansu.

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović Zadruga

 

- Imala je veliku ljubav u 15. godina, bila je zaljubljena u tog dečka, to je bila njena prva ljubav, nije imala neke veze, jednostavno nije mogla da preboli tog dečka, nije to bilo skoro, ima već godinu dana kako su raskinuli, nije on bio dečko za nju. Koliko je nervozna, još dodatno u Zadruzi, ona je i ovako nervozna, ali je mnogo emotivna i jednostavno se nisu poklopili po mnogim stvarima, on je nju povređivao, ne fizički, već verbalno i ona je to trpela, jer ga je mnogo volela. Bila je sasvim normalna devojčica, nit se bavila glupostima, niti je bila prostitutka, išla je u školu, dolazila na vreme kući, nije pravila probleme nama - govori za Republika.rs majka Milice Veselinović, Ana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading