ONA BI DA SEDI NA DVE STOLICE! Dalila se SKIDALA pred Dejanom, prevareni suprug pobegao GLAVOM BEZ OBZIRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.10.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon javne prevare, usledile su burne svađe u odnosu Dalile i Filipa, a ona se po svemu sudeći planira ponovo uvući suprugu pod kožu, te se danas čak skidala ispred njega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila ponovo bacila oko na supruga

Posle burnih svakodnevnih svađa sa švalerom, najpoznatija rijaliti preljubnica Dalila, izgleda da želi ponovo da ima supruga kraj sebe, te se na sve načine trudi da ga isprovocira, a danas se čak skidala ispred njega.

Zadrugarka je naručila pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila", a kad je čula prvi takt pesme, počela je da je peva sa oduševljenjem i na sav glas, te nema sumnje da je ove stihove posvetila Filipu Caru.

Foto: printscreen

Dalila se skida pred Dejanom

Nakon toga, ona se našla oči u oči sa suprugom u garderoberu, pa je zatim počela da se presvlači kao da Dejan nije prisutan, a njemu je bilo neprijatno pa je ubrzo napustio garderober i nije progovorio ni reč sa svojom suprogom koja ga je javno prevarila pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinko

30.10.2021 13:30

Kakva nemoračlna žena! Osramoti svoju naciju i veru.

Živojin

30.10.2021 13:50

Ova bi da ima muža i švalera u isto vreme. Otac treba da joj udje i da je "izbaci".