TOMOVIĆ PROGOVORIO O ZADRUZI: Nakon što ga je Mensur nazvao PEDOFILOM zbog afere sa Milicom, odlučio da pokaže DOKAZE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.10.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Vladimir Tomović odlučio je da progovori o svim spekulacijama kada je u pitanju rijaliti ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika.rs

Vladimir Tomović, Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić

 

Prethodnih nedelja u žiži javnosti je svakako rijaliti ,,Zadruga 5", a pored svakodnevnih dešavanja, veliku pažnju privukla je veza maloletne Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Podsetimo, njih dvoje su uplovili u romansu samo nekoliko dana nakon što je rijaliti počeo, zbog čega su svi ostali šokirani.

Tokom boravka na imanju, odgovorima na pitanja, otkrilo se da je Milica imala kratkotrajnu aferu sa bivšim zadrugarom i ljutim neprijateljem Ajdarpašića, Vladimirom Tomovićem, pa je izbio veliki rat u Beloj kući. Milica nije želela da otkriva celu istinu o odnosu sa Tomovićem, ali je istakla da je ona njega ,,otkačila", a Mensur ga je potom nazvao pedofilom.

Republika

Foto: e-stock, instagram

Milica Veselinović. Mensur Ajdarpašić, Vladimir Tomović

 

Tomović je odlučio da se nakon svih izgovorenih reči oglasi, pa je na Instagram profilu objavio stori, na kom je napisao status i doslovno uputio pratioce da ima dokaze koje bi mnoge zadrugare uništili, a potom, ne imenovajući, jednog od njih uvredio. 

- Dosta sam ćutao. Nisam rekao sve, ali sam rekao dovoljno. Ako nastave da laju, ja ću sve crno na belo! F**ara iz Zadruge 5 koja je bila unutra ili je još tamo svakodnevno o meni laje. Neću to dozvoliti. Kod meneje sve dokumentovano, tako da, ako nastave eto veselja za široke narodne mase. Do tada samo ovoliko - napisao je Vladimir Tomović na Insagramu.

Republika

Foto: instagram.com

Vladimir Tomović se oglasio

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

30.10.2021 09:30

Pa Mensur je očigledni pedofil.