HISTERIJA DALILE DRAGOJEVIĆ: Počela da UDARA i LOMI po imanju, Dejan je dotukao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.10.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaganja Dejana Dragojevića, njegova supruga Dalila Dragojević dobila je histerični napad, nakon čega je obezbeđenje moralo da reaguje!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević histeriše zbog Dejana Dragojevića

 

U toku emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do suočavanje bračnog para Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, a on je odlučio da joj saspe sve u lice šta oseća. Oboje su završili u suzama, a Dalila je potom dobila histerični napad. 

Filip Car prišao je Dalili da je uteši, a emotivne i potresne reči njenog supruga su je razorile i naterale na jecaje i suze. 

 

- Snimak je bre fuj.Ja sam rekao da te neđu vređati u budućem nekom periodu. Ograđuješ se u napred, isto si uradila kad si rekla da ćemo videti mene za deset meseci. Piš*š ti samo po sebi, al polako videćeš. Nemoj molim te to, nisi trebala da me lažeš i da se kuneš u Boga. Nemoj isto tako da me stavljaš u koš sa njim. Ti da si razmišljala da ću ja da lupam ovde po rijalitiju i ne bi legla u gaćama ispod pokrivača. Ja sam sahranjen, demoliran i drži mi se govor. Pitaš li se ti kako je meni kad odeš u izolaciju? Kako, tako što se ljubiš. Sa tobom se ne razgovara i ovo nije razgovor i ne očekujem nikakav razgovor. Ja tebe ne poznajem jer sam u tolikom šoku sa kim sam živeo - pričao je Dejan, pa dodao:

- Nisi ništa više trpela od mene. Ja nisam očekivao da ćeš da se srozaš tri metara ispod sebe. Ja sam te uzdizao zato što te volim i jer si zaslužila. Ti nisi ista kao kad smo se upoznali. Bila si drska i napeta, bila si u mnogo gorem psihičkom stanju, al dobro. Se*i i piš*j po meni, ja neću reći ništa više, pa idi pirčaj da sam te gušio. Ti mi pričaš o nekoj budućnosti pre nego što smo ušli, sada je planiraš sa momkom kog ne poznaješ. Gde je bre tu razumevanje? Ja tebe takvu nisam doživeo i zato mi se remeti sve sada. Gubiš se alo, nemoj da se gubiš, bili mi zajedno ili ne. Pazi jer reči koje izgovaraš me i dalje bole - pričao je Dejan kroz suze.

Dalila je potom istrčala iz kuće i dobila je panički i histerički napad, pa je počela sve da lomi. Dalila je napravila pravi krš i lom, da je čak obezbeđenje moralo da reaguje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ime

29.10.2021 16:41

panički i histerički napad? lol

Nedja

29.10.2021 18:04

Glumi uvredjenu ženu a nemoralna i promiskuitetna ženturača.

Đole jebač

30.10.2021 15:28

Prostitutka ko Prostitutka

Ceca

31.10.2021 12:52

Čim je ovako lako prebolela i zaboravila Dejana , ona će i Cara izgustirati.