DALILU ČEKA PAKAO SA CAREM, MOLIĆE DEJANA DA MU SE VRATI: Preljubnica će udarati glavom o zid, a OVO je sudbina od koje ne može pobeći!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.10.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo vam šta sve čeka Dalilu i Dejana Dragojevića, nakon što je ona odlučila da postane preljubnica Filipa Cara.

Republika

Foto: ST/N. Madnić, Pixabay

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

 

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević u rijalitiju ,,Zadruga 5" postali su glavna tema, jer je zadrugarka preno noći odlučila da će postati preljubnica, te je ušla u aferu sa Filipom Carem, zbog čega su svi ostali šokirani.

Svedoci smo da Dejna proživljava pravi pakao, jer svakodnevno proživljava pakao iznova i iznova, jer mora da gleda svoju voljenu u naručju drugog muškarca, u ovom slučaju Cara. Kako je ovaj skandal epskih razmera, mi smo odlučili da odgovor potražimo u numeroligiji i proverimo šta se može desiti u nastavku rijalitija, koji obara sve rekorde gledanosti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car

 

Numerološkinja Ivka progovorila je za portal Republika.rs i otkrila nam je šta se dešava u numerološkom nizu brojeva kada su ovi akteri u pitanju. 

- Dejan i Dalila su jako težak numerološki spoj, karmička veza, pa karmički brak koji je morao da dovede do ovoga što se sada dešava, sve je bilo usiljeno, iz inata, a kada je karma prisutna između dvoje ljudi u brak se ne ulazi nikako, pogotovo ne na silu i iz inata. Ljubav nesporna sa njegove strane, ali ne i sa njene, on nju voli, patološki je vezan za nju. Ona je mislila da ga voli, zapravo to je bila obostrana korist, njoj je trebao dobar muž za kuću takirevi, što fakat Dejan jeste, a njemu žena, porodica itd.. Previše je idealizovao jer on inače ide iz krajnosti u krajnost. Nikada tu ludačke ljubavi nije bilo, barem sa njene strane ne. Ona je vrlo osvetoljubiva i totalno hladna kada ima svoj cilj. Gazi i ne pita. U retrogradnom merkuru je rešila na vrlo ružan način da okonča svoj brak i taj bumerang će joj se vratiti, već decembar i januar joj donose teško i gorko kajanje kada će pokušati da mu se vrati i po aspektima će on i tada biti slab na nju, pa postoje šanse da on to sve "sažvaće" ako izdrži do tada tamo, jer on će imati minimum jos 9 pokušaja bekstva iz Zadruge. Nadam se da će on ovo preboleti, a Dalilu tek čeka u junu 2022 bezizlazna situacija. Zašto to govorim, zato što njena bioritamska četvorka govori o tome da će psihički biti loše i ma koliko ona izgledala jaka, ipak boli kada udarite glavom o zid - govori Ivka za Republika.rs, a potom je opisala Dalilinu vezu sa Carem:

 

- Što se tiče Filipa Cara i Dalile, numerološki klasična tajna veza, tako bi bilo i u spoljnom svetu, koja će biti kratkotrajna i skandalozna. Leteće perje u decembru biće okršaja i verbalnih i ne daj Boze fizičkih, Da, ima strasti, pa mladi su i treba da ima, ali zar je to u ovoj situaciji važno, dok je jedan (Dejan) van sebe, a ona priča o strasti, užasno. Na Filipa ovo liči - da ga ne zanima ko je ko ,i ko je čija devojka ili žena. On je neiživljeni klinac, pri tom njegova porodica nikako neće prihvatiti Dalilu. On je Devica sa bioritamskom peticom koji voli žene i van kontrole je kada su žene u pitanju. On je tražio nekoga tamo sličnog njemu karakterno da prebrodi tih 10 meseci, nije to nikakva sudbina kao što pričaju, to je strast i kao što rekoh kratkotrajna veza, bilo koja sada da uđe,(a ućiće) koja  mu se dopada, Dalila pada u zaborav. Očekujem gospođicu Marinković u decembru da izazove cunami - poručila je Ivka numerolog

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

29.10.2021 18:05

Sama pala, sama se "ubila".

Filisteja

29.10.2021 19:05

Jel imate nešto o Samsonu i Dalili to bi me baš zanimalo.