SLOMIO RUKU, DOŽIVEO NERVNI SLOM I ZAVRŠIO NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE: Evo kako je PRELJUBNICA Dalila ZAGORČALA život Dejanu! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.10.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević, nesrećni momak, koji je doživeo užasnu sudbinu, kada je njegova venčana supruga Dalila Dragojević odlučila da preko noći postane preljubnica i prevari ga sa Filipom Carem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car

 

Zadrugar Dejan Dragojević pre pet godina doneo je odluku da oženi sadašnju suprugu Dalilu Dragojević Mujić. Dalila i Dejan upoznali su se tokom boravka u rijalitiju ,,Parovi“, a njihovu romansu nastavili su van njega. Oni su od novca koji su dobili od rijalitija napravili velelepnu kuću, opremili je sa najnovijih tehnikama, a onda su doneli odluku da se opet oprobaju pred kamerema.

Odluka da uđu u rijaliti ,,Zadruga 5“ koštala ih braka, ali i mnogo čega drugog!

Dejan je tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5“ primetio da je njegova supruga Dalila sve odsutnija, a potom su počela da pristižu pitanja od strane gledalaca i novinara o njenom sve prisnije odnosu sa Filipom Carem. Dejan iz prva nije želeo da veruje u te priče, a onda su zadrugari učinili svoje. Ukazivali su mu na sve stvari koje Dalila radi, kao i koliko vremena provodi sa Carem, ali ni skriveni pogledi u prolazu nisu izostajali. U jednom trenutku Veliki šef započeo je nedeljni zadatak, tokom kog su Dalila i Car bili vezani lisicama, a dodatno ih je spojila izolacija, u kojoj su bili potrčci.

Tokom boravka u izolaciji Dalila i Car su se dovoljno zbližili, da su čak počeli i da se sve više grle, dele hranu, razmenjuju iskustva, a onda se desio potpuni šok. Naime, Dalila je odlučila da postane još jedna u nizu rijaliti preljubnica, pa je prevarila venčanog supruga sa Carem, što je kod Dejana izazvalo revolt i bunt. S početka, Dejan je odbijao da prihvati činjenicu da je Dalila nastavila dalje, a onda kada se uverio u poljubac Cara sa njegovom suprugom, nastao je opšti haos.

Dejan je dane provodio plakajući i kukajući nad svojom sudbinom, a zadrugari su sve vreme pokušavali da ga oraspolože i dopru do njega, kako bi mu pomogli da nastavi dalje. Međutim, kako je stvar nastavila da se komplikuje, Dejan je nekoliko puta doživljavao pomračenja, zbog čega je pokušavao da beži sa imanja, pravi je haose, da bi u jednom trenutku čak sebe i povredio. Naime, nakon što je video poljubac Dalile i Cara, Dragojević je otrčao do metalne kapije, i iz sve snage počeo da lupa rukama po njoj. Kasnije, produkcija je izvela mlađeg Dragojevića i zbrinula njegovu povredu, odnosno, ustanovljeno je da mora da nosi gips u narednom periodu zbog povreda.

Dalila za to nije marila, nije mu čak ni prišla da ga obiđe, a on je sve vreme molio za jedno, da se ne ljubi i ne razmenjuje strasti sa Carem pred njim. No, Mujićevu to zaista nije zanimalo, pa kao da je namerno priredila još gori pakao Dejanu i sve vreme razmenjivala poljupce sa Filipom.

Prošle noći Dejan je ponovo doživeo nervni slom, da mu čak ni jaki lekovi nisu pomogli, pa je od besa i neverice ponovo počeo da udara već slomljenu ruku u gipsu. Obezbeđenje ga je sprečilo i izvelo van Bele kuće, a onda je on odlučio da skoči na niskoj temperaturi u bazen sa ledenom vodom.

Porodice ovog bračnog para su se oglašavale nekoliko puta i obe starne su stale na Dejanovu stranu. U neverici su da je Dalila spremna da zarad ostanka u Beogradu, kako je istakla, rasturi brak, za koji se toliko trudila da ga predstavi kao idealan i skladan.

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje desiti u ovoj novoj sagi ljubavnog trougla, situacija je sve napetija iz dana u dan, iz minuta u minut, a svi se pitaju da li će do okončanja braka zaista doći pred kamerama u rijalitiju ,,Zadruga 5“.

Dejan Dragojević slomio ruku!

Dejan Dragojević nakon ljubavnog šoka koji mu je priredila venčana supruga Dalila Dragojević, počeo je iz sve snage da udara ruku o metalna vrata, nakon čega je usledio prelom. Produkcija je zbrinula mlađanog Dragojevića, ali on tu nije stao, te je čak i u gipsu, ponovo počeo da udara od sada drveta vrata. Dalila je definitivno odlučila da uništi Dejana psihičkim maltretiranjem, zbog čega su mnogi zadrugari kivni na nju, ali i gledaoci. Dejan nije prvi put sebe povređivao zbog nje, ono što je takođe primetno, jeste da zbog brige Dejan je dosta izgubio na kilaži, a završio je i na lekovima za smirenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading