POSLE SAZNANJA O DEDINOJ SMRTI, JANJUŠ SE SLOMIO U KOMADE, PA SE OBRATIO PORODICI: Najgore mi je što nisam bio na SAHRANI, ne znam ni kako je umro!

Autor:

Zadruga

29.10.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuša je danas produkcija obavestila o smrtnom slučaju iz njegove porodice, što je zadrugara izuzetno povredilo, te se slomio u deliće, a brojni ukućani su mu izrazili saučešće.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš saznao za smrt dede

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš doživeo je smrtni slučaj u porodici, a niko ga o tome nije obavestio za vreme njegovog boravka u "Zadruzi". Juče je na Janjuševom Instagram nalogu osvanula fotografija sa pokojnim dekom, a zaduženi za vođenje Janjuševog profila uz fotku su postavili i tri srca. S obzirom na Janjuševićev status u rijalitiju, iznenađujuće je to što mu niko nije javio za smrtni slučaj u porodici.

Marko Janjušević Janjuš je danas konačno bio upoznat sa ovom porodično mtragedijom, nakon što ga je produkcija o tome obavestila.

 

 

- Samo da kažem mojima da mi je jako žao zbog situacije koja se desila. Nisam mogao da dođem iz razloga, opravdanih, neopravdanih, ne znam. Ne znam kako da se ponašam, i šta da radim. Nekad krenem da se zaje*avam, pa mi bude loše. U situaciji da budem loše ovde, onda budem nervozan. Jako mi je žao zbog dede. Neko će reći "Vidi ga on se za*ebava", onda mi padne na pamet to. Jako mi je žao zbog dede - rekao je Janjuš.

- Izjavljujem saučešće tebi i tvojoj porodici - rekao je Karić.

- Najgore mi je što nisam bio na sahrani, ne znam ni od čega, ni kako - dodao je Janjuš.

Šta da se radi, život ide dalje, nek ide po redu, imaš za šta da se boriš - tešio ga je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading