DALILA JE UVEK BILA NEVERNA! Bivši dečko zadrugarke TOTALNO raskrinkao sve njene tajne, pa priznao: Ljubili smo se dok je bila u braku sa DEJANOM!

Autor: Republika

Zadruga

29.10.2021

09:36

Puno se spekulisalo o burnom odnosu Dalile i Mladena, a sada je on konačno rešio da progovori o svemu, te je otkrio njene najmračnije tajne.

E-Stock

Mladen raskrinkao Dalilu

Dalila je trenutno najaktuelnija učesnica finalne sezone Zadruge 5, zbog emocija koja oseća prema Filipu Caru, a koje su obostrane, ali i zbog njenog emotivnog statusa, još uvek zvanično udate žene, i dok jedni tvrde da će ona kraju ipak uspeti da reši bračne nesuglasice, drugi pak smatraju da je sve to jedna velika rijaliti igra, a sada je o svemu odlučio da progovori njen bivši dečko Mladen.

Bivši dečko Dalile Dragojević, Mladen Vuletić nije iznenađen njenim ponašanjem u rijalitiju i time što hoće da okonča brak sa Dejanom Dragojevićem, jer tvrdi da je na tu priču stavljena tačka još pre dve godine.

ST/N. Madnić, Pixabay

Dalila je varala Dejana

Ma, to je sve planski urađeno. Dalili su takvi muškarci dosadni koji će non-stop da je pitaju da li je gladna, žedna, da li joj nešto treba, ma idi, bre. Ona voli kad muškarac lupi rukom u sto, da se posvađa. Čak kad je čula da sam je kao varao, napravi haos, frku, ma ispadne skroz ludilo, ali onda opet se primiri i padne mi u zagrljaj. Pa ne bismo se u jednom momentu i verili da nije bilo tako - započinje on izlaganje za Svet i dodaje da smatra da njegova bivša verenica navodno sve radi iscenirano.

- Taj brak koliko ja znam ne funkcioniše već dve godine. Zavukli su se kod nje tamo u selo, kao imali mir iidilu, ma važi. Dalila voli gužvu, haos, dešavanja. A trebao je da se desio ovaj rijaliti, kako bi ga okončala pred kamerama i profitirala od toga, jer da se razvela izvan kamera to ne bi bilo to. Ona i ja smo se sve vreme čuli, dopisivali dok nije ušla u rijaliti - tvrdi Mladen.

Mladen otkriva i da se ljubio sa Dalilom kad je bila u braku sa Dejanom.

- Bili smo u "Parovima", na bazenu smo se jedno veče opustili i ljubili. Niko nije video, tamo znam svaki ćošak. Samo je u jednom momentu Nina Prlja videla da se neešto dešava. Kad je progovorila na tu temu, Dalila ju je lupila da ova samo što nije progutala svoj jezik. Za to vreme Dejan je bio u spoljnom svetu kao njena podrška. Ne znam da li je bila još sa nekim mukarcem, sem mene, dok je bila u braku, ali kad jednom prevariš, što ne bi opet - rekao je Vuletić za "Svet", prenose mediji.

Komentari (4)

Loading
Vladan

29.10.2021 09:43

Dalila je uvek bila neverna i nemoralna.

Vlada

29.10.2021 14:24

Učiteljica učila celu Tuzlu i okolinu. Pa išla i u Sarajevo.

Vesna

30.10.2021 00:07

Dejan je nja nja ali ok momak....ona je olos kakvog jos nisam srela u zivotu!Apelujem na Davida da udje i bude uz brata.