NEVIĐENI KARAMBOL U ZADRUZI, KAKAV JAVNOST NE PAMTI! Dejan u naletu besa LOMI sve pred sobom, situacija je ALARMANTNA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

29.10.2021

08:55

Bezazleni flert ubrzo je prerastao u emotivnu prevaru, gde je Dalila danima izbegavala Dejana, a sada kada je sve kristalno jasno, Dejan ne može doći sebi, te je sinoć tokom nervnog rastrojstva polupao sve pred sobom.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan razlupao sve pred sobom

Dalila Dragojević, učesnica aktuelne sezone Zadruge, ušla je u rijaliti program "Zadruga" sa svojim mužem Dejanom Dragojevićem, međutim po svemu sudeći neće izaći iz rijaliti programa sa suprugom već sa švalerom. Bezazleni flert ubrzo je prerastao u emotivnu prevaru, gde je Dalila danima izbegavala Dejana, a onda se konačno suočila sa njim, priznavši mu da je njihov brak totalno završen, svde to dovelo je do toga da Dejan završi na lekovima i u jako lošem psihičkom stanju.

Dejan Dragojević se sinoć součio se da dešavanjima iz izolacije, a nakon odgledanog klipa počeo je da lomi sve pred sobom, pa izleto ispred kluće i pao na kolena.Naime, on je sve vreme plakao dok je gledao snimak, a potom doživeo nervni slom i počeo da se baca i urla iz sve snage.

printscreen

Dejan lomi sve pred sobom

Nakon toga, Dejan je uskočio u bazen kako bi došao sebi, a zadrugari su se zabrinuli da se ne razboli, pa su ga dozivali. Tokom snimka, Dalila je sve vreme gledala u jednu tačku, te nije smela da pogleda još uvek zakonitog muža u oči.

Komentari (2)

Loading
Vladan

29.10.2021 09:48

Pogrešno usmerena energija. I Neandertalac je pametniji od njega jer bi ženku odneo u svoju pećinu.