ONA NE SME DA PROPUSTI NI JEDNU TERAPIJU: Zola jedva smogao snage da PROGOVORI o Miljaninim PSIHIČKIM PROBLEMIMA, zadrugari ostali u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

29.10.2021

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je konačno otvorio dušu o odnosu sa Miljanom Kulić i priznao da mu nije baš lako.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić se nedavno vratila u "Zadrugu" nakon što je diskvalifikovana jer je pobegla. Kako je Veliki šef odlučio, ipak joj je pružena još jedna šansa budući da je uputila javnu molbu, a ubrzo potom joj se pridružio njen do skora bivši dečko Lazar Čolić.

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su, nerkoliko žestokih rasprava, ali uvek su uspevali da izglade odnose, ali ipak u odnosu ovog zaljubljenog para ne teče med i mleko.

Naime, Lazaru Čoliću Zoli prikazana je svađa sa Miljanom Kulić, nakon čega je otvorio dušu i progovorio o Miljaninim psihičkim problemima.

Foto: printscreen

Lazar Čolić otvorio dušu o odnosu sa Miljanom

Miljana nije htela da jede, ja pitao Sanju Grujić, ona rekla da ne može. Miljana me polila danas. Nekada se plašim svoje reakcije - rekao je Zola.

Zato što sam dobar sa njom. Miljana u prethodnim sezonama nije poštovala neke stvari koje je trebalo, ja nju gledam kada popije lek i sve. Maksimalno se trudim i poštujem. Nije sremota imati psihičkih problema, ona je znala da se budi na svakih pola sata. Vodio sam je doktoru, rekao mi je da ne sme da propusti ni jednu terapiju. Jedino tako može da ima osećaj prema porodici i sinu. Jutros mi je plakala i kaže da tek sada dobija taj osećaj - rekao je Zola.

Teško mi je jer moram da budem fokusiran da nju i na rijaliti - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

29.10.2021 11:10

Laže Zola. Ako je zaista teško bolesna treba da se leči u ovlašćenoj zdravstvenoj ustanovi a ne u rijalitiju da se "uzbudžuje".

Odgovori 10 1