NISAM KRIVA ZA NJEGOV PREKID KOMUNIKACIJE SA PORODICOM: Dalila na sve načine pokušava da se OPRAVDA, a onda progovorila o vezi sa Carem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večeri Dalila Dragojević razgovarala je sa Nevenom Savić, ona je pokušaval da objasni da ona nije kriva za Dejanom prekid komunacije sa porodicom.

Republika

Foto: Republika/youtube.com/Zadruga Official

 

Dalila Dragojević sela je u prostoriju za pušenje sa Nevenom Savić, dok je čekalal da Filip Car pripremi večeru. Njih dve razgovarale su o Dejanu Dragojeviću i situaciji koja joj se desila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Ispadne da sam ja nekog čuvala, nisam mu dala da ode. On to ne tvrdi, ali drugi jesu. Stvaljali su mi tu činjenicu na vrat, nisam bila kriva ni u jendom segmentu. Sad sam kriva, sad najveća ona može da mi kaže šta hoće. Nikad nisam iša protiv sebe i gledala da ga stavim na prvo mesto. Njega sam upoznala, zaljubili smo se, nije dao na mene ni sekunde. Koliko god da ne dozvoljava, ja trpim, u meni se skuplja. Nikad nisam rekla da je naš brak loš, bio je fenomenalan, ali desilo se. Nikad nije kasno za neke stvari. Napunila sma 28 godina, da li stvarno misliš da sam pomislila da će se ovo desiti? Ja njega razumem, nisam rekla da ga ne razumem. Prebacila sam mu par puta na osnovu svoje istuacije. Ja njemu ne zameram ništa, niti imam šta - pričala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila o porodici Dragojević

 

- Je l'si sigurna? - pitala je Nevena.

- Ovo što priča sam sigurna, ali evo ni za sebe ne mogu da tvrdim. Sve što mora da se desi, desi će se, od sudbine ne može da se pobegne - dodala je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladan

29.10.2021 07:50

Dalila za sve kriva.