DALILA ZGROZILA JAVNOST SKANDALOZNOM IZJAVOM: PRAVI MUŠKARAC TUČE ŽENU, nije joj dovljno što je PREVARILA MUŽA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.10.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević zgrozila je javnost kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem ona govori da je normalno da "pravi muškarac tuče ženu".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Zbog prevare koju je počinila u rijalitiju, naočigled svog supruga Dejana Dragojevića i stupila u emotivnu vezu sa Filipom Carem, Dalila Dragojević je danima na meti žestokih osuda, a najnoviji snimak koji križi društvenim mrežama, na kome ističe da je "normalno da muškarac tuče žene", zgrozio je javnost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević zgrozila javnost

Naime, dok je učestvovala u rijalitija “Parovi”, Dalila je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem, a njena sramna izjava, koja je nastala tokom njenog učešća u pomenutom rijalitiju, kruži mrežama i izaziva more osuda na račun izgovorenih reči.

Republika

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević i Mladen Vuletić

- Ti da živiš sa nekim, rodiš dete i da tu ženu nikad ne udariš. To mi ne može reći ni jedan pravi muškarac da svoju ženu nikad nije udario zbog nečega. Nikad se to nije desilo. Samo pi*ke mogu reći: "Nikad ja svoju ženu nikad udario", ma ajde ne se*i - rekla je Dalila tada i izazvala bes cele populacije. 

Društvene mreže su se usjale nakon njene izjave govoreći da nije dovoljno što je javno prevarila muža, već se dodatno ukanalila svojim sramotnim izjavama!

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radoš

28.10.2021 18:22

Pa neka zamoli Cara da bude pravi muškarac.

Odgovori 14 0
Vacani

29.10.2021 00:39

Majku joj jebem balijsku drolja balijska da si meni to napravila sto radis dejanu zakla bi vas obadvoje do jutra vise nebi disali kurvetino balijska