ISKEŠIRALA 144.000 EVRA! Stanija Dobrojević za LUKSUZAN stan dala vrtoglavu sumu novca, a zahtevala je samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

28.10.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIvša zadrugarka i starleta, Stanija Dobrojević dobro i pametno je uložila zarađeni novac, te je iskeširala 144.000 evra za penthaous u Rumi.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Stanija Dobrojević kupila luksuzan stan

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević prošle godine je sebe počastila nekretninom od 120 kvadrata u Rumi, a da bi postala vlasnica penthausa imala je samo jedan uslov, koji je ispunjen, te je starleta iskeširala 144.000 evra.

Naime, Stanija je pažljivo birala lokaciju na kojoj će kupiti stan, te je izabrala da bude dve ulice od zgrade njene majke i brata. Ali Dobrojevićeva je pre nego što je uložila pare i preuzela ključeve, imala poseban uslov za investitore.

 

 

Ona je navodno zahtevala da pored njene zgrade ne bude izgrađena druga višespratnica, jer bi onda komšije mogle da vide sve šta se dešava u njenom stanu, što ona ne želi, te joj je želja uslišena, a pored nje se nalazi jednospratna zgrada.

- Stanijina zgrada je završena, ostalo je da se stan opremi nameštajem. Stan ima 120 kvadrata, a platila ga je oko 144.000 evra. Pri izboru posebno joj se dopala lokacija jer su joj majka i brat blizu, ali i to što su investitori ispoštovali njen uslov - rekao je izvor za Telegraf i dodao:

 

 

- Ona očigledno želi da sačuva privatnost od komšija i zato je zahtevala da pored njene zgrade ne bude druga zgrada ili visok objekat jer bi tada komšije mogle da gledaju šta se dešava u njenom stanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading