PRELJUBNICA DALILA UNIŠTENA! Dejan doneo ODLUKU, okrenuo novi list: NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SAM SEBI DOZVOLIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2021

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nakon bola koji je osetio, doneo je odluku da nastavi dalje.

Republika

Foto: Tik Tok/zadruga2

Dejan i Dalila Dragojević razvod

 

Zadrugar i prevareni suprug Dejan Dragojević ustao je za crnim stolom i odgovorio na prvo pitanje od strane gledalaca, a svakako da je bilo vezano za njegovu zakonitu suprugu Dalilu Dragojević, koja ga je prevarila i uništila sa Filipom Carem

Dejan je međutim, naočigled svih zadrugara promenio ploču, pa su svi primetili da se pojavio izuzetno raspoložen, spreman da okrene novi list u svom životu, a potom je i otkrio da li bi oprostio Dalila nakon svega što mu je priredila u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

 

- Dejane, zar je moguće da bi oprostio Dalili što te je prevarila na oči. Ljubila se i intimizirala pod prekrivačem - glasilo je pitanje.

- To je dokaz nje, sama će odgovarati za to. Ja ću pregurati, ja sam neko ko to neće trpeti. Ja sam u ovom odnosu čist. Ja je volim, ali to je njen obraz, njena čast... Ne bih oprostio tako lako... Već počinjem da se hladim, shvatio sam neke stvari, ne mogu da verujem šta sam dozvolio sebi. Idealizovao sam nešto pogrešno. Danas su mi se otključala jedna vrata, nadam se da će uskoro i druga - rekao je Dejan.

- Moj mozak radi mnogo više nego što ona izgovori, njeni pokreti govore više od reči, ali ja je neću komentarisati. Moje reči neće uticati na to kako će se sve to odraziti na nju. Imala je kredibilitet, ali kako će se završiti, ne znam. Od Boga mi je sve dolazilo dobro, počinjem da shvatam da je i ovo dobro po mene. Drago mi je što se sve ovo dešava. Pregrmeću sve, mnogo gore stvari sam pregrmeo. Moram sam, teško mi je, ali tu su mi Sandra, Mića, Đedović, Fran... Hvala publici što me je spojila sa Sandrom, ona se namučila, sva je natekla... Previše sam svoje telo žrtvovao za nešto što ne vredi, a propadam. Danas sam se vratio, ne pamtim kad sam jeo toliko. Zapalio cigaretu, kreće luks život - dodao je Dragojević.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Egzorcist

28.10.2021 05:27

Ovo je skolski primer kada provincijalka umisli da je neko i nesto. A ko je ona? Obrazovanje? Nema. Moral? Nema. Talenat? Nema. Eto ispunjava sve uslove da bude voditeljka na Pinku. Nije se opajdara blamirala za dzabe.

Odgovori 28 1
Duksi

28.10.2021 07:38

Napred Dejane! Vrati se svojoj majci, bratu i ostaloj familiji.

Odgovori 24 3
Sarajevo

28.10.2021 14:12

Njoj je ovo realiti ona prica sta se ocekuje od nje,ali kad izadje odavde i kad je pukne stvarnost tek ce onda shvatit sta je uradila,a narocito sto ce je car izgustirati i odjebati.Nije bolje ni zasluzila.

Odgovori 19 3