MAJKA DALILE DRAGOJEVIĆ KUKA ZA ZETOM: Emina Mujić besna na ćerku, zetu uputila reči PODRŠKE, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.10.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila sena Fejsbuk profilu, a jednim potezom je oduševila sve njene pratioce.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Emina Mujić podržava Dejana Dragojevića

 

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić saznaju mediji, ne izlazi mnogo iz kuće, zbog blama koji je na njena leđa navukla ćerka. Naime, Emina zbog skandala koji je priredila njena ćerka Dalila i pakao Dejanu Dragojeviću, odlučila je da se oglasi i jasno pokaže na čijoj je strani.

Na njenom zvaničnom Fejsbuk profilu, Emina je postavila profilnu fotografiju svog zeta Dragojevića, čim je jasno htela da poruči da mu pruža svu potrebnu podršku u ovoj situaciju. Međutim, to nije sve, tu stvar tek kreće da se zakuvava. Među komentarima se mogu pronaći mnogobrojni komentari, podrške, uvredljive reči za Dalilu, ali Dejana uglavnom svi podržavaju, zbog toga što je prevaren i ostavljan na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Republika

Foto: Printskrin/fejsbuk

Majka Dalile Dragojević podržava Dejana Dragojevića

 

Dejan sve vreme kuka nad svojom sudbinom, ide imanjem u Šimanovcima i moli svoju zakonitu i venčanu suprugu da se više ne ljubi sa Filipom Carem, inače njenim švalerom. 

Hvala draga, a Deki će uvek ostati moje dete i drugi me ne interesuju!  - odgovorila je Emina na nekolicinu komentara ispod profilne slike na kojoj se vidi Dejan Dragojević.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading