PRVA IZJAVA ZVERKE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Otkrio kako je pobegao iz Zadruge, a evo kako će OTPLATITI 50. 000 evra! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.10.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka diskvalifikovan je iz Zadruge, nakon što je odlučio da pobegne, a sada se prvi put oglasio za portal Republika.rs i otkrio sve detalje njegovog bekstva.

Republika

Foto: Republika.rs/Ognjen Bogdanović, Instagram.com

Zverka Zadruga 5

 

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović poznatiji kao Zverka, pre nekoliko dana hitno je diskvalifikovan iz rijalitija ,,Zadruga 5", a televizija Pink u skladu sa potpisanim ugovorom potraživaće od njega 50. 000 evre na ime kazne zbog bekstva sa imanja. 

Zverka je potom napustio Beograd, a pre toga je objavio fotografiju koja je sve šokirala. Naime, na fotografiji se vidi Zverka sa slomljenom rukom, krvav, a mi smo stupili u kontakt sa njim, te se on odazvao pozivu portala Republika.rs. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/zverka_bogun_official

Bogun Zverka sa slomljenom rukom

 

Odmah na početku razgovora porazgovarali smo sa Zverkom zbog čega i šta ga je navelo da napusti rijaliti, na šta nam je on ispričao da je za sve krivo njegovo trenutno stanje u glavi, ali i da nije mogao mnoge zadrugare više da gleda. Ističe kroz razgovor da su zadrugari spremni za sve zarad malo kadra, zbog čega je bio izuzetno kivan i nemiran. 

- Zapalio sam iz Beograda pa sam ustao kasnije, ono sjebao sam se do jaja, na više mesta, ja već mesec dana sam hteo da izađem, kada sam skapirao, kada sam video šljam, koji gadovi i ološi, čast izuzecima, ne mogu da grešim dušu, ali na šta su sve spremni, zarad kadra, popularnosti. Ja sam se povukao posle par dana, boleo me k**ac za sve, ja sam primao po pet, šest kazni, bolelo me uvo. Kad me je hvatalo ludilo, haos u glavi, nisam mogao da gledam one ljude, glave odvratne, ja usred emisije odem, odmah popijem honorar, vraćao sam bubice, nisam po tri dana nosio bubicu, udario sam totalni bojkot. Pokušavao sam, nije bilo načina da se pobegne. Ja sam na sve moguće načine pokušao, ili prebrzo stigne obezbeđenje, jednom sam razvalio kokošinjac, tu baš kamera ne snima, izvalio sam celu dasku i prošao sam onako, bio sam napolju, a noge mi ostale dole i nisam mogao da se provučem, Sandi je bio tu,  ja mu rekao da me gura, ali ne može. Dolazi obezbeđenje i govori da sam na pola napolju, ali došlo njih nekoliko i morao sam da se vratim. Ja mogu da izdržim 20 godina, ali kada ne želim da budem negde, posle zatvora, posle svega, znao sam da ulazim. Dobijem dve, tri hiljade i tako treba da živim nedelju dana, a ja sam navikao da dve pakle na dan popušim. Ja sam se sklonio, nisam se ja ni kačio, bio sam na 16% ja, ostalo sam se ugasio, bole me je kurac da se ističem - govori Zverka za Republika.rs i dodaje:

- Rođendan mi je bio 22. ja sam rekao da mi niko ništa ne šalje, gde da slavim sa onim ljudima, već 23. čekao sam nominacije vanredne, mene ne dižu, ja rekoh, da li je moguće, drže me unutra i tu mi prekipi i evo kad je to bilo, bukvalno je bio nedelja veče, ja izađem iz emisije, nisam ni ulazio, ne mogu da se setim i odem u kokošinjac i Belom sam rekao da ima da odem, da ću slomiti ruku, da odem. Molio sam produkciju u kameru da me puste, neće! U tom trenutku Dejan je s**bao ruku, ali njemu se nadula ruka, ali pomera prste, a ja ne mogu cigaru da držim, ako pipnem ruku, strašno! Treći dan su me odveli sa Dejanom, ja do j*ja, i izvode me, na Banjicu na ortopediju. Ja pijem kaficu sa obezbeđenjem, ispričao sam se lepo sa njima, ja rekoh njima da palim, ko pokuša da me zaustavi, ja ću da ih slomljenom rukom da ih iznabadam. Neki lik krenuo ka meni, ja sam se okrenuo i zapalim, bato! Otišao na stanicu, neke babe me prepoznale, dale mi telefon da zovem ortake da dođu po mene! I eto, sačekao drugara i otišliu Mirijevo. Odem u Urgentni, da mi srede to, ljudi se zgranuli kada su videli, mogao sam da dobijem neku infekciju. Srećom, pa nije! Još mi na živo ispravljali!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jakov

27.10.2021 14:30

Bolje u zatvoru nego u Zadruzi.

Odgovori 11 1
Zlatko

27.10.2021 15:18

Nema hrane. Nema cigareta. Nema dovoljno spavanja. Kazne novčane. Nije zatvor nego Zadruga.

Odgovori 15 0