BIVŠI DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ PREMINUO: Svaki je verio, TUKLI su je, a jedan momak joj je završio u BOLNICI, a onda mu uradila OVO! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

27.10.2021

13:44

Dalila Dragojević trenutno je jedna od poznatijih rijaliti ličnosti zbog njene afere sa Filipom Carem, a sada su isplivali jezivi detalji o njenom burnom životu.

printscreen

Dalila Dragojević u suzama

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević Mujić došla je u žižu javnosti nakon što je ostavila svog supruga Dejana Dragojevića i prepustila se novom dečku Filipu Caru, od kog se ne odvaja. Dalila je poznata već po burnih ljubavnih aferama, raznim skandalima, kao i poznatim momcima, koji odišu u njenoj ljubavnoj biografiji kao problematični momci. 

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se ljube

 

Jedan od njih bio je i Mladen Vuletić, koji je svojevremeno imao vezu sa Dalilom, a upoznali su se tokom boravka u rijalitiju ,,Parovi". Dalila je uspela da svojim koketnim ponašanjem osvoji Mladena, koji nije mogao da joj odoli. Međutim, kako je vreme prolazilo, Mladenu je bilo sve teže da se nosi sa njom, zbog čega je dolazilo do burnih svađa, pa čak i fizičkog nasrtaja. 

E-Stock

Mladen Vuletić otkrio tajne Dalile Dragojević

Vuletić ne krije da je napao Dalilu i da joj je udario šamar, pritom, nije sebe pravdao nijednim razlogom, ali je tom prilikom otkrio sve o njenoj burnoj prošlosti sa raznim momcima, a jedan joj je čak i preminuo.

- Pre nekoliko godina, ona se sa njim verila, sa svakim se verila, ona je mene napala zbog tri šamara, ona je mene napala zbog Nevene Hot, ja sam joj opalio tri šamara, po srpski, pokajao sam se, izvinio sam se! Momci pre mene, jedan pokojni momak, koji je bio moj poznanik, mi smo tek kasnije došli do toga da je bila i sa njim, on je ubijao Boga u njoj, kao i svaki bivši. U diskoteci u Tuzli je svaki vikend imala problem sa njom i momkom, ona je toliko bezobrazna, toliko je posesivna, ona nema prijatelje, ona napolju nema sa kim kafu da popije. Momka je uzela svojoj drugarici, znam sve, momak je imao udes, bio u bolnici, posećivala ga, posle ostavila. Majkina škola, da je slušala oca, bila bi na pravom putu – pričao je Mladen tokom boravka u rijalitiju.

Detaljnije možete pogledati u video prilogu.

 

@_commentator_13

Bitno je da si odradila tu nosinu,podočnjake,usne,celu facu pa sad i ličiš na neki kurac.Daj da te vidimo kakva si zapravo,Dilajla.Veštica.##fyp ♬ original sound - _commentator_13

 

Komentari (3)

Loading
Van Halen

27.10.2021 17:22

Najveci olos od zene!!!!!!!!!Trazice ona svecom Dejana. Zlo pokvareno.

Verona

27.10.2021 17:58

Njene Sihre se okrenule protiv nje. Bolje da izgovara Zikre tri puta dnevno.