NAPOKON SAZNAO ZA NJENU AKCIJU POD JORGANOM! Dejan šokiran informacijom da mu se žena pred njim VAĆARILA sa Carem, zanemeo od bola za PRELJUBNICOM!

Autor: Republika

Zadruga

27.10.2021

13:12

Nakon što je Dejan konačno shvatio, šta se zbiva oko njega, zadrugar je totalno zanemeo od bola.

pixabay.com

Dejan saznao za Dalilino neverstvo

Ljubavni trougao, čiji su glavni akteri bili Dragojevići i Filip Car, po svemu sudeći se raspao, te su Dalila i Majin bivši dečko nastavili da nesmetano uživaju u novoj romansi, međutim Dejan je sve to kulirao, praveći se lud na činjenicu da njegova supruga ima emocije prema drugom momku, a sada kada je konačno dhvatio šta se dešava, zanemeo je od bola.

Nakon što je saznao od Miljane Kulić da se njegova supruga Dalila Dragojević poljubila u toku žurke sa Filipom Carem, Dejan je došao u pušionicu, a onda se poverio Sandri, koja mu je poslednjih dana, najveća podrška.

Rekla mi je Miljana da su se ljubili noćas na žurki - rekao je Dejan.

Kad je pre stigla da ti kaže ? Ja ne mogu da verujem. Znaš da se očekivalo da se to desi. Verujem da ti je pakao, ali nemoj da se razaraš. Očekivali smo svi to - rekla je Sandra.

Ružno je da mi je to uradila - dodao je Dejan kroz suze.

Šta je ovo, svi su znali, je ne verujem, nisam mogao to da pretpostavim - rekao je Dejan.

Nismo svi znali, nego prva ja ti ne bih rekla noćas kakav si bio. Ja nisam videla da nekoga nešto toliko boli - dodala je Sandra.

Republika.rs/printscreen/TVPink

Dejan i Sandra sve prisniji

Sandra Rešić bacila oko na Dejana?

Podsetimo, poslednjih dana najveću podršku mu pruža upravo Sandra Rešić, a mnogi su mišljenja da ona i nije toliko prijateljski nastrojena prema njemu, već da ga gleda sa dozom simpatije, te da će možda i preći liniju.

Komentari (0)

Loading