NAPOKON SAZNAO ZA NJENU AKCIJU POD JORGANOM! Dejan šokiran informacijom da mu se žena pred njim VAĆARILA sa Carem, zanemeo od bola za PRELJUBNICOM!

Autor:

Zadruga

27.10.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dejan konačno shvatio, šta se zbiva oko njega, zadrugar je totalno zanemeo od bola.

Republika

Foto: pixabay.com

Dejan saznao za Dalilino neverstvo

Ljubavni trougao, čiji su glavni akteri bili Dragojevići i Filip Car, po svemu sudeći se raspao, te su Dalila i Majin bivši dečko nastavili da nesmetano uživaju u novoj romansi, međutim Dejan je sve to kulirao, praveći se lud na činjenicu da njegova supruga ima emocije prema drugom momku, a sada kada je konačno dhvatio šta se dešava, zanemeo je od bola.

Nakon što je saznao od Miljane Kulić da se njegova supruga Dalila Dragojević poljubila u toku žurke sa Filipom Carem, Dejan je došao u pušionicu, a onda se poverio Sandri, koja mu je poslednjih dana, najveća podrška.

Rekla mi je Miljana da su se ljubili noćas na žurki - rekao je Dejan.

Kad je pre stigla da ti kaže ? Ja ne mogu da verujem. Znaš da se očekivalo da se to desi. Verujem da ti je pakao, ali nemoj da se razaraš. Očekivali smo svi to - rekla je Sandra.

Ružno je da mi je to uradila - dodao je Dejan kroz suze.

Šta je ovo, svi su znali, je ne verujem, nisam mogao to da pretpostavim - rekao je Dejan.

Nismo svi znali, nego prva ja ti ne bih rekla noćas kakav si bio. Ja nisam videla da nekoga nešto toliko boli - dodala je Sandra.

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Dejan i Sandra sve prisniji

Sandra Rešić bacila oko na Dejana?

Podsetimo, poslednjih dana najveću podršku mu pruža upravo Sandra Rešić, a mnogi su mišljenja da ona i nije toliko prijateljski nastrojena prema njemu, već da ga gleda sa dozom simpatije, te da će možda i preći liniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading