ODLUČNA U NAMERI DA SMOTA UPLAKANOG DRAGOJEVIĆA! Dok Dejan RIDA u suzama, Sandra se PRIBILA uz njega i priča o INTIMNIM TEMAMA!

Autor:

Zadruga

27.10.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić je po svemu sudeći odlučna da pomogne Dejanu Dragojeviću, pa se trudi na sve načine da mu pomogne, makar i spominjanjem intimnih tema.

Republika

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Sandra Rešić bacila oko na Dejana

Sandra Rešić, rijaliti učesnica, koja je od skoro u jako bliskim odnosima sa sa Dejanom Dragojevićem, koji prolazi kroz bračnu krizu, sve više pokazuje i ne tako prijateljsku stranu prema ovom zadrugaru.

Naime, nakon sinoćnog karambola, koje se desio kada je Dejan uhvatio preljubnike na licu mesta, on je bio pod nervnim rastrojstvom, te je čak i pokušao da pobegne sa velelpnog imanja, a nakon toga je tugu zalečio lemiovima za smirenje. U celoj toj drami, Sandra se na sve nbačine trudila, da mu skrene misli sa raspada braka, te se čak dohvatila i nekih intimnih tema sa Dragojevićem:

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Sandra Rešić i Marko Osmakčić

- Ti misliš da više nećeš je*ati - pitala ga je Sandra.

- Teško da ću ga uštekati više - rekao je Dejan.

- Koliko ljudi znaš da se ubilo zbog ljubavi - pitala ga je Sandra.

- Ne znam - odgovorio je on.

- Kako je to moguće, samo ti voliš - rekla mu je ona.

- Ja i dalje ne shvatam - rekao joj je Dejan.

- Moraš, shvatićeš za nekih deset dana. Šta ako je ovo njeno pravo ponašanje - rekla mu je Sandra.

Da li je ovim zadrugarka, htela da mu stavi do znanja da je ona otvorena za nove priče sa njim, ili je jednostavno samo htela da ga uteši nakon neviđenog haosa, koji se sinoć zadesio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladimir

27.10.2021 10:12

Očigledno da ovaj pre Dalile nije video golu ženu niti imao intimne odnose. On veruje da samo Dalila ima onu stvar.

Odgovori 13 2
Miona

27.10.2021 11:33

Onaje anipuatorka,prošla sito i rešeto. Praila jeod 15 g. haos svoim roditeljima. Emina je ropatilazbog nje i to mnogoOPtac da ga ne ominjem.Gospodin, koj ove stvari lako nećep rogutati.Ona je prmiskuitetna ,potom i psihički otkačila totalno...Udata žena hoće slobodu.... To je ludio....laže čim zine.Navikla je ona d je biju, maltretiraju, iživljavaju se kao i prthodim vezamaDevi je veliki čovek pokazao je samim tim što ništa ne želi da je zameri:"Nije više moja žena",otom "ako je tamo tvoja sreća onda idi",znači i osle tolike ljubavi on je pušta ma kako njemu bilo...On je lep i zgodan i vo inteligentan mladić.Ona svu krivicu,bezobrazno i drsko prebacje na njega, da bi se be oprala,gluosti nepovezano priča od pre nekih 3.4 godine koje su se dešavalaizirva žrtvu i na kraju našla probisveta i kriminalca koji je više godina proveo poDomovima i zatvorima nego sa svojim roditeljima.Imao veze sa pljačkom banaka,pucnjavom, drogom i dr.Ovo je nevidjeni skandal.Molim se one koji imaju dobir sa Produkcijom da ovog divnog i čestitog mladog čoveka upute kod psihooga jer je njenu pomoć neophodna.Podvelikim je šokom i stresom,može dobiti srčani ili moždani udar. Nebitna je gledanost Zadruge,već njegov život....Bravo Rešićka, pravi si drugar i prijatelj, ostani sa Dekijem do kraja...Olakšaj mu bar neke trenutke u Zadruzi....

Odgovori 12 0
MASA PUTA UBRZANJE

29.10.2021 18:53

@Miona - Bolje upis bar osnovnu skolu umesto sto pratis ove gluposti. Nepismena sabanko .