STANIJA DOBROJEVIĆ PALA U DRUGI PLAN! Marku se sreća KONAČNO osmehnula, sinoć pala prva VATRENA AKCIJA sa OVOM zadrugarkom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović su već par dana u ljubavnom odnosu, a sada je pala prva vatrena akcija naočigled svih.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Osmakčić je u vezi sa Viktorijom Mitrović

Marko Osmakčić, takmičar pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, podigao je veliku prašinu svojim učešćem u "Zadruzi 5". Marko se, po rečima zadrugara, brzo izdvojio i istakao, a oko njega se, vrti mnogo priča, ali ono što je brojnim gledaocima zapalo za oko, jeste njegov odnos sa starletom Stanijom Dobrojević, ali kako starleta više nije na imanju, on je morao naći zamenu.

Foto: printscreen

Marko i Viki u akciji

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović su već par dana u ljubavnom odnosu. Oni su pred svim zadrugarima priznali da im je lepo i da uživaju jedno u drugom, a nakon večerašnje žurke, oni su se odmah osamili u spavaćoj sobi i sačekali da se ugasi svetlo. Kada se svetlo ugasilo, oni su započeli akciju, a jorgan ljubavi se samo pomerao i pomerao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading