DALILA NA APARATIMA! Nakon bratovog NERVNOG RASTROJSTVA, David ulazi da se obračuna sa PRELJUBNICIMA , Dragojevićki neće biti dobro!?

Autor:

Zadruga

27.10.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po navodima iz medija, na imanju u Šimaonvcima postoji mogućnost da se uskoro se pridruži David Dragojević, koji bi zasigurno ponrsio konce mnogima, a ponajviše Dalili.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/david_dragojevic

David ulazi da pomogne Dejanu

Brak Dalile i Dejana Dragojevića doživeo je svoj krah i to ni manje ni više, nego zbog Filipa Cara. Dalila je burmu skinula pre nekoliko dana, a onda potom na zaprepašćenje mnogih, ponajviše Dejana kome se i obratila direktno, rekavši da više nije njegova supruga, te da se oseća slobodno da radi šta god poželi i da je brak koji postoji samo na papiru u tome neće sprečiti, potom je usledilo i javno priznanje veze sa Filipom, vrelim i strastvenim poljubcima. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila se ne odvaja od Filipa

Cela ta dešavanja osim Dejanu, smetaju i njegovom bratu Davidu, koji po sudeći po navodima iz medija, odlučio da uđe i da se obračuna sa Dalilom.

- David je dobio ponudu koju je u prvi mah odbio, ali kako vreme prolazi sve više razmišlja da li mu je mesto pored Dejana u ovom rijalitiju. On se poverio kako bi najradije ušao i uhvatio svog brata za ruku i odveo ga iz rijalitija, ali je svestan da u ovom trenutku tako nešto nije moguće. David odlično poznaje svog brata, zna da Dejan ne ume da pokazuje emocije i da sve trpi stoički, a da se pri tom iznutra jede. Stoga se plaši da ovakvim ponašanjem ne naškodi sam sebi. Njemu nije bitna ni visina honorara, već samo osećaj da je potreban svom bratu - rekao je izvor blizak porodici Dragojević za Srbiju Danas.  

Ipak, ono što Davida i dalje odbija od odluke da pristane na ulazak je strah da Dejan neće dobro prihvatiti kada vidi da mu brat ulazi u kuću, a u ovom trenutku najmanje želi da nanese svom bratu novu neprijatnost, ali sudeći po tome da je sve neizvesnije, postoji dobra mogućnost da se David uskoro nađe iza zidine Bele kuće i pomrsi konce mnogim ukućanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aurora12

27.10.2021 08:16

Tako je, ubacite Davida, Maju Marinkovic i Minu da se Dalila stavi na svoje mesto. Mnogo je umislila da je neka strasna riba i da joj pamet curi na sve strane. Kakva opajdara zadnjeg reda. A ostavila onakvog decka zbog obog morskog slona.Fuj

Odgovori 48 4
Neki tamo

27.10.2021 14:01

Brat je brat i kraj priče, žena je žena. Žene dolaze i prolaze, ali brat je jedan. Uvedite Davida da zaštiti Dejana, ovo nije više fer. Ovo je zlostavljanje. Djedović smradić, koji radi po zadatku produkcije. Kada Car bude video Maju, biće tiltovanje. Dejan će doboti krila zbog Davida makar u podsvesti. Car neka mafija kada dodje David. David ima srce za 3 Cara...dečko je mangup.

Odgovori 22 5
Pera

27.10.2021 17:18

Ubaciti Mladena

Odgovori 13 1