DEJAN DRAGOJEVIĆ PRED INFARKTOM: Zadrugar na teškim LEKOVIMA zbog Dalile, pokušao da iskoči kroz prozor! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

27.10.2021

01:02

Dalila Dragojević potpuno je uništila Dejana Dragojevića, a on je otkrio koje lekove pije za smirenje.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević beži iz Zadruge

 

Zadrugar Dejan Dragojević nije mogao više da izdrži pritisak u glavi i bol u srcu koji mu je priredila njegova supruga Dalila Dragojević, nakon što je ozvaničila vezu sa Filipom Carem. Dejan je pokušao da pobegne sa sve gipsom na ruci, kroz prozor u spavaćoj sobi, a zadrugari su jedva uspeli da ga vrate unutra. 

Dragojević je potom pao na krevet i sve vreme plakao. Niz lice su mu seslivale krokodilske suze, a sve vreme je jecao i kukao nad svojom sudbinom. U jednom trenutku Miljana Kulić upitala je koji lek Dejan koristi za smirenje, te je on otkrio da je u pitanju lek za srce. 

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

 

- Koji je to lek? - upitala je Miljana. 

- Propranolol - odgovorio je zadrugar.

Inače, lek koji Dejan koristi, koristi se u teškim slučajevima za bol u grudima koji je posledica nedostatka kiseonika u srčanom mišiću, da zaštiti srce od ponovnog infakta miokarda.

Zadrugari i dalje pokušavaju da Dejana dozovu pameti, ukazujući mu na posledice koje mogu da ostanu i loše se odraze na njegovo zdravlje.

Komentari (5)

Loading
Vasar Tastine

27.10.2021 07:23

Da li se ovde zna sta je empatija i postovanje nekih ljudskih stanja. Ona sotona od zene je ronila krokodilske suze i sebe prikazivala kao zrtvu zeleci slobodu. Demon dosao u Zadrugu da ostavi muza. Koliko treba da budes zao pa to da uradis. Ako ti nije valjao sto se nisi napolju razvela sotono jedna. I ne gledam vise zadrugu bas zbog sotone.

Marinko

27.10.2021 08:24

Do sada se smejao, sedeo pored nje, braanio je i napadao tudje porodice.

Dragica

27.10.2021 11:29

@Marinko - Heeej zadrugari ne dajte mi da iskoćim kroz prozor! Držite me! Zatvorite prozore! Stavite gvozdene rešetke! Zakucajte daske na prozore!

Đoka

27.10.2021 11:26

Da je hteo da iskoći, iskočio bi. Niko ne bi mogao da ga spreči.