DALILA I CAR ZAVRŠILI ISPOD POKRIVAČA: Vrela akcija u izolaciji, PRŠTE POLJUPCI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.10.2021

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car završili su ispod pokrivača!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević ispod pokrivača

 

Tokomm večeri, nakon što su ozvaničili vezu, Dalila Dragojević i Filip Car završili su ispod pokrivača u izolaciji, što je sve šokiralo. Iako su svi očekivali da će se ovaj trenutak desiti, ipak su mnogi verovali da će se Dragojevićka dovesti u red i da će biti fer prema svom suprugu Dejanu Dragojeviću

Međutim, kako ona nije mogla da izdrži, Dalila se prepustila Filipu ispod pokrivača, a ispod su razmenjivali nežnosti i vrele poljupce.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se ljube

 

Dejan Dragojević prošle noći završio je u hitnoj službi, nakon što je povredio ruku, jer ga je Dalila dovela do ludila, pa je počeo udarati rukama u metalna vrata. Dejan se bratio sa gipsom na ruci, no to njegovu zakonitu suprugu apsolutno nije zanimalo. 

Dalila je imala preča posla kada je u pitanju njena ljubavna afera sa Carem, pa se više bazirala na tome da joj bude sve potaman, te da se u potpunosti prepusti njemu i vreloj akciji ispod pokrivača. 

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

27.10.2021 06:33

Velika sramota za sve Muslimane.