TREBA DA BUDE SRAMOTA STVORENJE OD 150 KILA: Aleksandra Nikolić URNISALA Dalilu i Cara, bivšeg uporedila sa Tarom Simov! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.10.2021

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić odazvala se pozivu portala Republika.rs i otkrila je kakvo mišljenje ima o ozvaničenju veze Dalile Dragojević i FIlipa Cara!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Aleksandra Nikolić, Filip Car i Dalila Dragojević

 

Kao bomba odjeknulo je sa imanja u Šimanovcima, da su udata Dalila Dragojević i Filip Car ozvaničili njihovu ljubavnu aferu. Dalila je definitivno odlučila da prevari svog supruga Dejana Dragojevića, pa je ozvaničila vrelim nežnostima sa Carem aferu, zbog čega su svi ostali u šoku.

Filip Car poznat je po mnogim ljubavnim pustolovinama u rijalitiju ,,Zadruga“, Aleksandra Nikolić, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, pa i Maja Marinković su samo neke od zadrugarki koje su prošle kroz Filipove šake. Nakon  što su Dalila i Car ozvaničili njihovu vezu, mi smo odlučili da vidimo šta misle njegove bivše devojke o svemu.

 

 

Aleksandra Nikolić odazvala se našem pozivu, te je na vrlo direktan i brutalan način iznela mišljenje o ovom skandaloznom potezu Dragojevićke i njenog bivšeg.

- Pošto su ostvarili vezu, moja izjava je da treba da je bude sramota! Devojka treba da bude svesna da je on gori od Tare Simov! Generalno ne podržavam to, apsolutno moju podršku ima Dejan, samo ne mogu da shvatim njegovu potrebu da veliča takvo stvorenje koje ima 150 kila u sebi!  - izjavila je Aleksandra za Republika.rs.

 

 

Aleksandra i Car imali su burnu vezu tokom rijalitija ,,Zadruga 4". Nikolićeva je bila nekoliko puta povređena od strane Filipa, tako što je flertovao sa drugim devojkama, vređao je, nasrtao na nju, zbog čega je čak nekoliko puta bio i kažnjen. Sa druge strane, Aleksandra je nakon veze sa Filipom donela odluku da preseče sve povezanosti sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinko

27.10.2021 06:28

Nemoral na visokom nivou.

Odgovori 12 1
Blagoje

27.10.2021 09:14

Moral na niskom nivou. U blatu.

Odgovori 12 0